Ce e nouDatingMatrimoniale

Tehnici de flirt

By martie 22, 2021 No Comments

Flirtul este o abilitate delicată. Poate fi greu să găsești echilibrul dintre a fi suficient de subtil încât să nu pară un act disperat, dar suficient de vizibil, astfel încât intențiile tale să fie clare.

Cum flirtează femeile

Cercetătorii au descoperit tehnicile folosite de femeile care vor să se întâlnească cu un bărbat.

Femeile tind să folosească indici faciali comuni pentru a demonstra interesul sexual într-un mod care poate fi văzut și înțeles de bărbați. 

Studiile au descoperit că tehnicile de flirt includ capul întors spre dreapta și înclinat ușor în jos, un zâmbet subtil și ochii țintiți spre bărbatul în cauză.

Dacă ești o femeie și vrei să atragi atenția unui bărbat, există multe moduri prin care poți să o faci. Uită-te în ochii lui, de la depărtare, din celălalt capăt al încăperii. Dacă ești în club, dansează și apropie-te încet de el. Când îi atragi atenția, privește-l îndelung și zâmbește. Pe măsură ce se apropie și el de tine, arată-i că ești receptivă, dând din cap și păstrând contactul vizual.

Dacă ești un bărbat care se întreabă dacă femeia care ți-a atras atenția e interesată de tine,  caută comportamentele exemplificate mai sus. Dacă o femeie se uită în jur și se joacă cu părul, fii atent. Dacă faceți contact vizual și ea îți zâmbește, sparge gheața și începe o conversație. Dacă îi place ceea ce ai de spus și îți atinge mâna, atunci poate ar timpul să stabiliți o întâlnire.

Cum flirtează bărbații

Conform cercetărilor bărbații se pot juca cu mâneca sau cu nasturii atunci când le place de cineva, în aceeași măsură în care femeile se joacă cu părul. Mai mult, ei tind să facă glume despre persoana pe care o plac. 

Potrivit unor cercetători, mulți bărbați analizează corpul femeilor atunci când vorbesc cu ele. Acesta este un indicator destul de mare că femeia respectivă prezintă un interes pentru ei și că vor să o cunoască mai bine. 

Flirtul în Franța și Germania

Francezii nu folosesc cu adevărat așa numitele “pick-up lines” (fraze de flirt), cu excepția cazului în care vor să facă cealaltă persoană să râdă. Cei care încearcă să le folosească nu ajung prea departe. Și în Germania femeile le consideră ridicole, chiar dacă ele sunt folosite de numeroși bărbați. În general, majoritatea oamenilor se simt ofensați cand cineva le adresează un “pick-up line” pentru că sugerează că persoana nu are încredere în ea și nu e creativă. Un sfat: fii sincer/ă în legătură cu modul în care vrei să meargă lucrurile.

Flirtul în țările mediteraneene

Un sfat: arată un interes real față de viața și munca celeilalte persoane și salutați-vă cu două sărutări pe obraz la sosire. îmbrățișarile sau strângerile mâna, discuțiile despre fostele relații, politică sau despre viitorul relației în cauză sunt situații și subiecte de evitat.

Flirtul în țările nordice

Un sfat: persoanele din țările nordice reacționează pozitiv la atenția față de persoanele din jur, autenticitate și punctualitate. Mai mult, o recomandare ar fi evitarea excesivă a flirtului și a complimentelor, în special în cazul Suedezilor. 

Egalitatea contează destul de mult în aceste țări, așa că o cină în 2 va fi aproape întotdeauna plătită de ambele persoane. 

Ție cum îți place să flirtezi?

Hai pe Sentimente

Leave a Reply