Matrimoniale

Teme de discutie pe care sa le abordezi la intalnire

By iulie 26, 2012 One Comment

Ai avut cateva intalniri online si este vremea sa va vedeti fata in fata. Multa lume care apeleaza la un serviciu de intalniri online isi face griji asupra subiectelor abordate la prima intalnire in carne si oase. Exista anumite subiecte care sunt abordate in 99% din cazuri si care te pot salva de la momentele penibile de tacere. Exista si alte subiecte de discutie pe care le-ai putea avea in vedere, astfel incat prima voastra intalnire sa fie una relaxata si placuta.

1 Cat de mult semeni cu cel/cea din poza

Pe un site de intalniri online, poza persoanei respective este unul dintre elementele care atrage cel mai mult atentia. Partenerul tau va fi interesat sa vada daca in realitate esti asa cum aratai in poza. Aceasta este o tema de discutie care apare frecvent in cazul celor care se cunosc printr-un serviciu de intalniri online.

Ar fi bine, asadar, sa folosesti in profilul tau o fotografie in care arati bine si cu ajutorul careia sa fii usor de recunoscut in realitate, atunci cand cineva te cauta prin multime. Daca partenerul tau te recunoaste usor, va fi din start o bila alba pentru tine, iar intalnirea va incepe cu dreptul.

2 Cu ce te ocupi

In timpul unor intalniri online, se poate sa discuti despre meseria ta, insa intr-un mod oarecum superficial, rapid, fara a insista. Este firesc, deoarece nu cunosti persoana respectiva, insa nici nu poti sa nu-i raspunzi la intrebarea fireasca “Cu ce te ocupi?” La prima voastra intalnire fata in fata poti sa faci cativa pasi in plus, mentionand anumite detalii, fara a exagera. De exemplu, initial poti spune ca lucrezi in domeniul PR. La intalnire ii poti povesti pe scurt cum arata o zi de-a ta de lucru, pentru a-si face o idee mai clara despre jobul tau. Nu este, totusi, momentul sa intri in amanunte delicate, legate de bani, probleme profesionale etc. Asteapta sa deveniti apropiati pentru a discuta despre detaliile personale legate de viata ta profesionala.

3 Ce scoala ai terminat

In timpul unor intalniri online, se poate ca scoala sa nu fie un subiect atat de interesant deoarece oamenii sunt mai tentati sa flirteze si sa vada daca merita sa continue comunicarea, pentru ca intr-un final sa se vada fata in fata. Insa odata ce ati facut cunostinta personal, o discutie despre scoala poate fi o tema lipsita de pericole. Poti sa-ti dai seama care sunt preocuparile, pasiunile, interesele si competentele persoanei din fata ta. In unele cazuri, se poate sa descoperi ca aveti prieteni comuni care au urmat acea scoala sau alte amanunte placute de acest fel. In caz contrar, cel putin vei sti de la inceput ca persoana respectiva nu intruneste standardele tale de educatie.

4 Pe unde ai calatorit

Un alt subiect sigur de discutie il reprezinta vacantele. Daca nu ai discutat despre asa ceva cu ocazia unor intalniri online, o poti face cand va cunoasteti personal. Povesteste despre locurile pe care le-ai vazut, lucrurile pe care le-ai invatat din calatoriile tale sau tarile pe care doresti sa ajungi candva sa le vezi. Tema vacantelor este placuta, lipsita de riscuri. In plus, iti poti da seama dintr-o astfel de discutie daca aveti in comun sau nu placerea de a descoperi locuri noi, alte popoare, alte culturi etc.

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • Teddy spune:

    Gresit.
    Temele de discutii la 1 intalnire sunt:
    – pentru EA:
    – cu ce te ocupi/ ce salariu ai/ ce masina ai/ unde mergin concediu/ cate camere ai

    Pentru El:
    – sex/sex/sex/……idem

Leave a Reply