Matrimoniale

Tipuri de escroci pe site-urile de matrimoniale

By mai 15, 2012 No Comments

Atunci cand utilizezi un site de matrimoniale pentru a-ti cunoaste un partener de viata, poti avea ghinionul de a da nu doar de mincinosi, dar si peste adevarati escroci, ale caror intentii sunt fie sa te hartuiasca, sa te atraga in patul lor sau sa-ti goleasca conturile bancare.Descopera cele mai frecvent intalnite tipuri de escroci care umbla pe site-uri de matrimoniale!

Materialistul/Escrocul sentimental

Materialistul este utilizatorul online de pe site-urile de matrimoniale care isi creeaza un profil fals, atractiv si porneste in cautarea victimelor cu bani, pentru a le insela si talhari..

Tactica escrocului sentimental este foarte subtila. Acesta intra mai intai pe sub pielea persoanei vizate, se face placut si incearca sa stabileasca o relatie amoroasa falsa cu ea. La putin timp dupa aceea, incepe sa-i ceara bani imprumut sau sa inventeze situatii dramatice in care este implicat si care se pot rezolva doar cu bani, pentru a starni mila si empatia victimei si a o determina sa deschida portofelul pentru a-l ajuta.

Hartuitorul virtual/Psihopatul

Hartuitorul virtual este o persoana cu mari probleme psihice, care odata ce intra in discutie cu un utilizator online, devine practic obsedat de el. Mai intai incepe cu cautari abuzive, prin mesaje multiple lasate in privat, pe mail, iar ulterior incepe sa te hartuiasca cu apelarea pe telefon, ba chiar sa apara pe la usa, chiar daca nu ii dai adresa.

Psihopatii sunt cele mai periculoase persoane de care poti da pe un site de matrimoniale. Acestia nu gandesc lucid si sunt greu de stapanit, au porniri agresive si pot ajunge pana la violente sau alte acte de agresiune fizica sau emotionala, care te pot traumatiza.

Daca simti ca este ceva in neregula cu persoana cu care vorbesti pe site-ul de matrimoniale, ca este mai implicata decat tine in aceasta “relatie” online, ca iti face diverse “surprize” in care te anunta ca ti-a aflat numarul de telefon sau adresa de acasa, ori iti apare la usa din senin, stai departe de el, caci poate fi vorba de un hartuitor virtual, care se poate dovedi extrem de periculos pentru siguranta ta.

Obsedatul sexual

Obsedatul sexual este o persoana periculoasa, cu dezechilibre comportamentale mari, extrem de vulgara, care se gandeste doar la sex, masturbare si orice subiect legat de acestea.

Este in cautarea partenerelor de sex si are tendinta de a le aborda intr-o maniera extrem de grosolana. Nu este interesat de relatii de lunga durata, ci doar de satisfacerea pornirilor sexuale si punerea in practica a fanteziilor sexuale dintre cele mai ciudate.

In cazul in care discuti cu o astfel de persoana pe un site de matrimoniale si observi ca principala voastra tema de discutie este sexul, ba chiar foarte explicit si cu abordari grosolane, intrerupe orice contact cu respectivul utilizator.

Hotul/Santajistul

Atentie la escrocii care sunt in cautarea informatiilor si datelor personale, pentru a le folosi cu scopul de a-ti intra in conturi bancare, a-ti afla parole de la diverse servicii online si a face alte escrocherii virtuale, in capcana carora cad multi utilizatori ai site-urilor de matrimoniale si nu numai.

Daca ai ghinionul sa afle informatii personale despre tine, nu va ezita sa apeleze la santaj emotional sau financiar, pentru a nu divulga secretele sau datele private.

Evita sa dai informatii private utilizatorilor de pe site-urile de matrimoniale cu care intri in conversatii. Pastreaza-le pentru momentul in care va veti intalni si cunoaste mai bine.

Hai pe Sentimente

Leave a Reply