Matrimoniale

Top 3 cele mai romantice zodii

By decembrie 9, 2013 One Comment

652x450_123807-top-3-cele-mai-romantice-zodiiChiar daca fiecare nativ al zodiacului detine o parte sensibila, cele mai romantice zodii sunt deseori dominate de necesitatea unei relatii perfecte, cu momente in doi speciale, din care sa nu lipseasca petalele de trandafiri, sampania si lumanarile parfumate. Aceste semne zodiacale sunt foarte traditionaliste in dragoste si viseaza la iubiri intense, durabile si desprinse parca din basme. Iata care sunt cele mai romantice zodii si cum vad ele viata in doi!

1. Taur
Taurul este un traditionalist convins in amor, personalitatea lui fiind o combinatie complexa de raceala si sensibilitate. In fata lumii exterioare, pare detasat si dur, insa in interior ramane un romantic incurabil, care isi cauta dragostea predestinata.

Nevoile Taurului sunt intotdeauna cele de baza: isi doreste un partener stabil si loial, care sa stie sa ofere afectiune si sa pretuiasca intr-adevar relatia de cuplu. Intrucat Taurul uraste schimbarea, el nu se arunca pur si simplu in relatii. Cand o face, insa, este pentru toata viata. Acest nativ nu este predispus aventurilor, el vrea sa isi gaseasca perechea si sa lupte apoi pentru continuitatea relatiei.

Poate dura o eternitate pana sa-si asume un angajament intim, insa cand o face, Taurul iubeste ca in filmele de dragoste: isi surprinde partenerul cu iesiri la restaurante scumpe, flori, cadouri sensibile, ciocolata si favoruri de tot felul. Se dedica trup si suflet vietii de cuplu si lupta cu morile de vant pentru dragostea lui.

Taurul nu este doar un iubit romantic, ci si galant. Nu va uita niciodata sa deschida portiera masinii pentru partenera lui, chiar si dupa ani intregi de relatie. Taurul stie sa curteze cu bun gust, protejeaza imaginea relatiei in exterior si ofera fara sa ceara ceva in schimb.

Pentru Tauri, relatia de cuplu este ca un proiect personal, ocrotind-o cu atentie, sacrificiu de sine si multa grija pentru partener. Guvernata de planeta Venus, zodia Taurului este incredibil de senzuala: din ritualul amoros al acestor nativi nu lipsesc niciodata imbratisarile, saruturile si atingerile tandre.

2. Balanta
Balanta guverneaza a saptea casa a relatiilor din zodiac, de aceea un scop principal al acestor nativi este sa gaseasca un partener cu care sa isi imparta viata. Un idealist romantic, nativul in Balanta rataceste prin lume pentru a-si gasi jumatatea si nu inceteaza niciodata sa creada ca este acolo, undeva.

Guvernata de planeta frumusetii, Venus, zodia Balantei nu duce lipsa de admiratori. Chiar si asa, poate astepta ani intregi pana sa intre intr-o relatie, daca nu gaseste persoana potrivita. Balantele adora galanteriile, cinele romantice, curtarile ca in Evul Mediu si gesturile intime “de moda veche”.

Balantele sunt printre putinele semne zodiacale obsedate de viata in doi, fara sa-si puna problema unei despartiri. Vor ajunge la un moment dat in viata sa spuna “casatoreste-te cu mine, daca nu, adio!”.

Nativii in Balanta nu iubesc cu jumatati de masura si dau totul pentru binele partenerului, insa asteapta acelasi lucru in schimb. Balantele cauta necontenit relatii armonioase si egale, cu un partener care sa le echilibreze si sa priveasca viata din aceeasi perspectiva.

3. Pesti
Persoanele nascute in semnul Pestilor traiesc pentru a iubi. Atat femeile, cat si barbatii Pesti, tanjesc sa intre intr-o relatie si sunt fericiti doar atunci cand au un partener cu care sa impartaseasca o conexiune adanca.

Odata implicati intr-o poveste de amor, Pestii sunt generosi, sufletisti si romantici, parteneri cu adevarat dedicati si suportivi.

Pestii sunt considerati a fi zodia cel mai usor de impresionat, de aceea este foarte important pentru ei sa se lase inconjurati de persoane care sa le merite cu adevarat sentimentele. In timp, nativii Pesti incep sa se transforme intr-o versiune identica a partenerului, adoptandu-i convingerile, manierele, stilul si valorile.

In dragoste, Pestii se lasa condusi de inima si mai putin de ratiune. Privesc amorul ca pe o fatalitate si sunt capabili de sacrificii enorme in numele sau.

sursa: acasa.ro

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • Trandafir D spune:

    Eu sunt geaman si aceasta zodie este una romantica.Zodia gemenilor nu o fi in primele 3 dar eu sunt un romantic sadea.Viata este foarte frumoasa cand esti romantic desi romantismul nu tine de foame.Astept cu interes sa vad ce are caracteristic aceasta zodie.

Leave a Reply