Matrimoniale

Top 7 cele mai ciudate modele de verighete

By august 21, 2013 One Comment

In ziua nuntii, fiecare cuplu vrea sa se remarce prin ceva special, iar pentru unele dintre ele verighetele sunt cel mai simplu mod prin care pot iesi in evidenta. Fie ca isi comanda verighete cu dispozitive speciale, fie ca aleg modele ciudate, unii tineri insuratei sunt dispusi sa investeasca sume importante de bani in inele care, in fond, ar trebui sa fie simbolice.

117041-v11. Verighete care se incing in preajma aniversarii

Partenerul tau este uituc si nu tine minte cand v-ati cunoscut prima data? De acum, nu mai are nicio sansa sa uite in ce zi sarbatoreste aniversarea voastra, dar pentru aceasta trebuie sa ii asezi pe deget o verigheta “Remember”, care incepe sa se incinga in preajma aniversarii casatoriei, anuntand astfel ca urmeaza o zi importanta in cuplul vostru.

 

 

 

 

117042-v22. Verighete pentru cei care nu indraznesc sa puna marea intrebare

Folosite atat ca inele de logodna, cat si ca verighete, aceste inele ciudate sunt ideale pentru cei care nu isi gasesc cuvintele si nu indraznesc sa puna marea intrebare. Verighetele nu au o forma clasica, plina, ci reprezinta o insiruire de litere care formeaza cuvantele “marry me”.

[clear]

117043-v3

 

3. Verighete cu gloante

Este greu de inteles care este insemnatatea gloantelor de pe aceste verighete ciudate si daca sunt cu adevarat necesare, dar atat timp cat exista cumparatori, inseamna ca mesajul lor este unul pozitiv.

 

 

 

[clear]

117044-v44. Verighete cu LED

Pentru a evita momentele in care partenerul tau se apropie tiptil de tine si te surprinde in timp ce hoinaresti pe pagina de Facebook a fostului, au fost create verighetele cu LED-uri. Acestea incep sa lumineze atunci cand partenerul se apropie, dar creatorul lor inca nu a reusit sa gaseasca un producator dispus sa le realizeze in serie.

 

 

 

 

 

117045-v5

5. Verighete cu USB

Kitschoase pentru unii, senzationale pentru altii, verighetele cu USB nu pot fi trecute cu vederea. Cu un design nefinisat, aceste verighete pot fi unite ca doua piese de Lego, singura problema fiind aceea ca USB-ul nu este functional, deci este total inutil.

 

 

 

 

 

117046-v66.Verighete cu surub si piulita

Mirii care vor sa fie siguri ca nimeni nu mai are verighete ciudate ca ale lor pot alege inele cu surub si piulita, un fel de Yin si Yang.

 

 

 

 

117047-v77. Verighetele antiinfidelitate

Verighetele antiinfidelitate sunt inscriptionate pe interior cu mesajul “I’m married”, care in timpul purtarii se imprima pe deget. Chiar daca unul dintre parteneri ar da jos verigheta, pentru a ascunde faptul ca este casatorit, mesajul ar ramane la vedere.

 

Sursa: acasa.ro

Hai pe Sentimente

Comentarii

Leave a Reply