Matrimoniale

Tu ce motive de cearta ai cu partenerul de viata?

By noiembrie 26, 2012 One Comment

Daca ti-ai intalnit partenerul de viata pe un site de intalniri online, este foarte posibil ca la inceput amandoi sa fi evitat situatiile tensionate. In timp, insa, certurile sunt inevitabile. Afla care sunt motivele de cearta care dauneaza relatiei si ce trebuie sa faci pentru a pastra armonia in cuplu.

Descopera motivele pentru care te certi cu partenerul tau

Adu-ti aminte de vremea in care ti-ai cunoscut partenerul pe site-ul de intalniri online. Chiar daca la inceput v-ati mulat usor pe personalitatea celuilalt, dupa o vreme au inceput sa se vada primele diferente. Noteaza-ti pe o hartie tot ceea ce-ti amintesti din acea vreme legat de certurile voastre. Apoi, gandeste-te la motivele pentru care aveti dispute in prezent si noteaza-le si pe acestea.

S-ar putea ca aceste motive sa fie banale, ca de exemplu, daca o felicitare poate sau nu sa fie considerata un cadou. Sau s-ar putea ca motivele de cearta sa fie serioase, cum ar fi banii cheltuiti frecvent pe pariuri. Odata ce ai lista in fata, vei avea o privire obiectiva asupra situatiei.

Motive de cearta care nu ajuta cuplul

Atat pentru cuplurile formate pe un site de intalniri online, cat si pentru celelalte, motivele frecvente de cearta sunt unele legate de lucruri marunte: capacul vasului de toaleta, sosetele aruncate prin casa, vasele nespalate, conceptii diferite despre subiecte abstracte precum reincarnarea, gusturi diferite la mancare.

Exista uneori conceptia potrivit careia orice rau trebuie taiat de la radacina. Cu toate acestea, in timp, un lucru pe care il considerai in trecut daunator pentru relatie, ar putea in prezent sa fie nesemnificativ. De exemplu, cu ani in urma, poate ca ti s-a parut extrem de important consumul zilnic de sare, insa acesta nu mai este un subiect de actualitate. Toate certurile pe teme nerelevante ar trebui evitate.

Motive de cearta care trebuie luate in seama

Daca persoana cunoscuta printr-un serviciu de intalniri online are un comportament cu un efect negativ asupra ta, este important sa te gandesti serios la motivul certurilor dintre voi. Odata ce constientizezi ce anume cauzeaza certurile, vei putea sa te gandesti la o solutie eficienta.

Analizand relatia cu partenerul tau cunoscut pe un site de intalniri online, gandeste-te la cat de constructive sau destructive sunt certurile voastre. Este bine ca amandoi sa constientizati situatia si sa evitati un tipar de comportament.

Tu ce motive de cearta ai cu persoana iubita?

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • lola 76 spune:

    in general nu stii cu sa te comporti cu persoanele estrani tu ca femeie iei ca oameni sincer nui inteleg pe oameni .Daca femeia este dulce vorbeste frumos ,omul se aprofita . Io nu stiu cum trebuie sa fiu ?

Leave a Reply