Matrimoniale

Uita de cadourile clasice! Femeile isi doresc bijuterii scumpe si vacante in strainatate de Valentine ‘s Day

By februarie 7, 2014 One Comment

valentines-dayGusturile femeilor in materie de cadouri s-au schimbat extrem de mult in ultimii ani. Potrivit noilor studii, reprezentantele sexului frumos au pretentii din ce in ce mai mari cand vine vorba despre cadourile primite de la parteneri, mai ales cu ocazia zilei de Valentine’s Day.

Florile, deja un cliseu

4% din femeile chestionate in ultimii ani in privinta cadourilor pe care le prefera au declarat ca sunt extrem de incantate cand partenerii lor le aduc flori cu ocazia Valentine’s Day. Un procent infim, in raport cu pretentiile procentului ramas, de 96%, care au marturisit ca buchetele de flori sunt un cliseu, iar adevarata iubire se arata prin cadouri mai scumpe, precum bijuterii pretioase ori vacante in strainatate.

Petalele de flori si cadourile personalizate castiga teren

Barbatii ar trebui sa uite cu siguranta si de ursuletii de plus sau de cutiile cu bomboane, deoarece femeile asteapta de Valentine’s Day cadouri speciale, cat mai originale. In topul preferintelor se afla surprizele romantice cu petale de trandafiri, cadourile personalizate sau ramele foto cu imagini spectaculoase din viata de cuplu. Femeile vor sa simta mai nou efortul barbatilor in a-si arata iubirea, si nu sa se simta ca acestia doar au bifat aceasta zi cu un cadou luat in graba.

Surprizele la job, o maniera coplesitoare de a declara iubirea

Florile raman un cadou perfect si incantator de Valentines’s Day daca sunt oferite intr-o maniera speciala. Asadar, buchetele mari de flori trimise prin curier la locul de munca vor fi o surpriza coplesitoare pentru reprezentantele sexului frumos, mai ales prin emotiile pe care il provoaca, tinand cont de prezenta celorlalti colegi la aceasta dovada de iubire.

Bugete mari, pentru zile romantice perfecte

Independenta financiara a femeilor a adus cu sine cateva schimbari majore si in ceea ce priveste pretentiile lor. Majoritatea reprezentantelor sexului frumos isi doresc, mai nou, sa li se recunoasca meritele, iar cadourile scumpe, precum bijuterii pretioase sau vacante exotice, reprezinta o maniera prin care barbatii ar putea sa le arate dragostea si importanta in viata de cuplu, dar si in societate.

Asadar, barbatii ar trebui sa isi rezerve in urmatorii ani bugete din ce in ce mai mari pentru zilele romantice, deoarece gesturile marete sunt costisitoare astazi.

Hai pe Sentimente

Comentarii

Leave a Reply