Matrimoniale

Usureaza abordarea unei persoane straine in 5 pasi simpli

By noiembrie 28, 2016 2 Comments

sentimente5_usureaza-conversatia

Conversatia cu o persoana straina poate fi uneori foarte dificila. Din pacate, noi suntem cei care ingreunam situatia, pentru ca daca am tine cont de cateva reguli simple lucrurile ar veni de la sine.

Iata cateva sfaturi menite sa iti usureze situatia:

Indrazneste sa te apropii de el/ea

Suntem in secolul al 21-lea, deci nu ar trebui sa fie atat de dificila abordarea unei persoane straine. Pana la urma nu mai traim in epoca in care doar barbatului ii era permis sa faca primul pas. Acum, oricare dintre potentialii parteneri poate indrazni. Asadar, indreapta-te fara retinere catre persoana de care esti interesat/a si salut-o. E posibil ca daca doar stati si va uitati unul la celalalt sa nu mai apucati niciodata sa stabiliti o intalnire si, deci, sa va dati o sansa.

Zambeste

Un zambet usureaza enorm abordarea unei persoane straine. Daca ti se intoarce zambetul, deja zarurile au fost aruncate si nu mai e nevoie decat sa pornesti o conversatie. Zambetul este o arma puternica de motivare a celui din fata noastra. Este ca un cascat contagios, care il va determina si pe celalalt sa faca acelasi lucru.

Fa-l sa vorbeasca despre sine

Atat femeilor, cat si barbatilor le place sa vorbeasca despre ei insisi. De aceea, e bine sa ii arati interes pentru preocuparile sale, pentru genul de filme care ii plac, pentru sportul pe care il practica si asa mai departe. Asculta cu atentie. E si o ocazie nemaipomenita sa va cunoasteti reciproc si sa vedeti daca aveti puncte comune.

Ai incredere in tine

Trebuie sa iti fie clar ca totul porneste de la tine. Cu cat ai mai multa incredere in tine cu atat vei avea mai multa stapanire de sine si vei aborda lucrurile mai indraznet. Arata-ti, la urma urmei, adevarata personalitate. Vorbeste cu voce tare, raspicat si nu in soapta, ca si cum ai avea ceva de ascuns sau ca si cum te-ai teme de ceva. Nu lasa emotiile sa puna stapanire pe tine si totul va fi mult mai usor.

Priveste in ochi

Nu trebuie sa stati cu ochii lipiti unul de celalalt, dar asigura contactul vizual pret de cateva secunde continuu. Apoi muta-ti usor privirea in alta parte, fara sa te emotionezi. In felul acesta ii vei transmite interesul fata de persoana sa.

Ce tehnici de abordare au dat rezultate in cazul tau? Descrie-le intr-un comentariu!

Hai pe Sentimente

Comentarii

Leave a Reply