Matrimoniale

Vacanta in doi

By mai 15, 2012 3 Comments

Ofertele matrimoniale ale hotelurilor includ servicii si facilitati special concepute pentru cupluri, astfel incat vacanta sa fie una memorabila, cu cat mai multe amintiri frumoase. De la camerele matrimoniale la serviciile matrimoniale pentru cei care doresc sa-si uneasca destinele intr-o destinatie romantica, astfel de oferte sunt unele dintre cele mai atractive pachete oferite de operatorii turistici.

Camerele matrimoniale, spatii intime si luxoase

Cand isi aleg oferta de cazare, cuplurile pot opta pentru o camera matrimoniala. Hotelurile pun la dispozitia cuplurilor camere special amenajate astfel incat sa intruneasca cele mai importante conditii: confort, intimitate, siguranta, romantism, functionalitate etc.

Paturile matrimoniale sunt de mai multe tipuri, de la king bed la pat imperial. In hotelurile de 5 stele, camerele matrimoniale au bai dotate cu diverse produse de toaleta si nu numai, de la kiturile pentru barbierit la seturile dentare si chiar cutii cu prezervative sau kituri pentru cusut si pentru facut pantofii.

Cuplurile care isi petrec luna de miere pot beneficia de facilitati destinate perechilor de proaspat casatoriti la prezentarea unui act de casatorie. In astfel de cazuri, se acorda diverse bonusuri, precum un cos de fructe, o sticla de sampanie, un masaj pentru doua persoane la spa-ul hotelului, o cina romantica etc. In unele cazuri, doamnele beneficiaza de diverse gratuitati si reduceri.

Unul dintre cele mai cunoscute hoteluri destinatie cuplurilor, in Turcia, este Adam&Eve Hotel, in statiunea Belek din Antalya.

Cei care isi doresc o locatie exotica pentru luna de miere pot alege insulele precum Mauritius. Astfel de destinatii pun la dispozitia clientilor bungalow-uri pe apa, bai luxoase in aer liber si camere cu mobilier din lemn pretios. Cuplurile sunt servite de propriul valet.

Servicii matrimoniale in vacanta

Pe langa camerele matrimoniale, hotelurile pun la dispozitia clientilor sai si spatii pentru organizarea nuntii. Serviciile matrimoniale de acest tip asigura spatii atat acoperite, cat si in aer liber pentru desfasurarea ceremoniei de nunta si pentru petrecere. In Italia, unul dintre cele mai romantice si mai somptuoase hoteluri folosite ca locatii de nunta este Grand Hotel din Florenta. Aflat pe raul Arno, Grand Hotel este gazduit de un palat de secol XVIII. Hotelul luxos dispune de o sala de bal folosita la organizarea nuntilor.

O alta destinatie care ofera servicii matrimoniale de exceptie este Franta. In Chateau d’Esclimont, din apropiere de Paris, se organizeaza cununii. Pe domeniul castelului se poate pescui si calarii si se fac drumetii in natura.

Cei care isi doresc o ceremonie pe plaja pot alege ca destinatie de nunta Bali, in Indonezia. Tandjung Sari Resort este un complex hotelier recomandat pentru luna de miere si casatorii. Printre facilitatile matrimoniale se numara si bungalow-urile cu vedere spre ocean. Ceremoniile de nunta se pot organiza pe plaja hotelului.

Operatorii de turism pot oferi toate informatiile necesare pentru ofertele si facilitatile oferite cuplurilor.

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • Just good writeup. It was a new fun bank account this. Appear difficult for you to far more increased reasonable from you finding out! Furthermore, what exactly is sustain some sort of letters? Just good writeup. It was a new fun bank account this. Appear difficult for you to far more increased reasonable from you finding out! Furthermore, what exactly is sustain some sort of letters?

  • Mara spune:

    Dan, scuze că din nou eemi bag nasul een ceea ce scrii tu dar mai am o remarcă: ccoert se scrie UMANIST şi nicidecum nu UMAN!

  • Eduardo spune:

    SUPER tura! Felicitari!Sa inteleg deci ca v-ati facut inziclarea pentru canyoningul de anul viitor din Fagaras :))Dupa experienta noastra de anul asta cea mai potrivita varianta pentru mersul prin apa de munte ar fi o pereche de sosete de neopren si o pereche de ghete (mai vechi) cu talpa aderenta. Bineinteles ca nu ar strica si un costum de neopren 🙂

Leave a Reply