Matrimoniale

Vara, anotimpul tentatiilor amoroase

By mai 31, 2013 No Comments

cupluVara este un anotimp periculos pentru multe cupluri, in special pentru cele a caror relatie nu mai este la acelasi nivel emotional ca la inceput. Specialistii in relatii amoroase spun ca vara esti tentat sa inseli, pentru ca atunci iesi mai mult in oras, cunosti noi oameni, poate in vacanta, iar in aceasta perioada libidoul tau creste. Iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa mentii vie relatia ta pe timpul verii!

1 Pretuiti momentele petrecute impreuna
Bucurati-va de voi si de momentele voastre impreuna. Daca sunteti certati, o plimbare prin centrul vechi al orasului poate fi un bun prilej sa va impacati. Arata-i partenerului ca inca mai ai sentimente pentru el si revigorati-va relatia.

2 Mentineti legatura intima
Chiar daca sunteti prinsi in proiecte diferite, stati pana tarziu la birou sau unul dintre voi pleaca in delegatie, mentineti vie legatura dintre voi doi. Nu va rezumati la clasica discutie in care enumerati orele lucrate, programul de lucru etc. Spuneti-va lucruri frumoase, care sa va faca sa va fie dor unul de celalalt.

3 Faceti ceva neobisnuit impreuna
Vara este timpul sa va distrati la maxim. Insa, pentru a avea ce povesti si peste cinci veri de acum inainte, trebuie sa faceti ceva nebunesc. Distrati-va sarind cu parasuta, faceti bungee-jumping, river rafting etc. Alegeti sa petreceti un timp de calitate impreuna si in acest fel veti fi siguri ca iubirea dintre voi va fi si mai puternica.

4 Planuiti o vacanta in doi
Luati-va concediu si salvati-va relatia mergand intr-o vacanta romantica. Trebuie sa fiti doar voi doi, pentru a putea vedea cu adevarat daca veti ramane impreuna. Alegeti un loc romantic, acolo unde poate ati mai fost si ati dori sa rememorati clipele magice sau, dimpotriva, cautati ceva nou, care sa va insufle pasiunea de care aveti nevoie.

5 Mergeti la film
Pe cat de banal suna, pe atat de util este. Ia-ti partenerul de mana in serile calduroase si iesiti la un film impreuna. Indiferent de tema aleasa, veti fi impreuna si asta conteaza cel mai mult. Dupa film, pentru ca tot este vara, alegeti sa iesiti la o terasa sau intr-un club. Distrati-va ca in adolescenta!

sursa: acasa.ro

Hai pe Sentimente

Leave a Reply