Matrimoniale

Zodia ei iti arata cat este de tandra

By august 2, 2013 One Comment

Zodia ei iti arata cat este de tandraIn timp ce o Leoaica se va uita intotdeauna cu oarecare raceala la partener, o nativa Rac va fi dornica oricand de o imbratisare si o mangaiere. Zodia ei iti arata cat este de tandra.

Femeia Berbec

Femeia Berbec nu prea stie ce este tandretea in prima parte a tineretii. Nativa este mai degraba repezita, combativa, dura. Cand ajunge la maturitate si mai ales cand devine mama, femeia Berbec isi indulceste comportamentul. Atunci o poti vedea profund implicata in relatia cu persoanele dragi si dornica sa le ofere afectiune.

Femeia Taur

Femeia Taur isi doreste o relatie in care sa aiba parte atat de tandrete, cat si de pasiune. Sexul este foarte important pentru nativa Taur, insa prefera ca acesta sa fie precedat de un preludiu. Cand se indragosteste, femeia Taur poate fi foarte tandra si afectuoasa. Cu proprii copii tinde sa fie autoritara.

Femeia Gemeni

Geamana nu este tocmai genul de femeie tandra si afectuoasa, nu pentru ca nu simte nimic, dar pentru ca nu obisnuieste sa se manifeste prea mult. Cele mai mari sanse ca aceasta sa-si manifeste tandretea sunt atunci cand este indragostita. Pentru barbatul iubit, nativa Gemeni este capabila de mari gesturi de afectiune.

Femeia Rac

Pentru femeia Rac, tandretea este o componenta esentiala a oricarei relatii de amor. Nativa are mare nevoie sa primeasca afectiune si o ofera in egala masura. Este vorba numai despre situatiile in care iubeste cu adevarat. Partenerul unei native Rac este acoperit cu saruturi si mangaieri.

Femeia Leu

Femeia Leu este mai degraba autoritara si rece decat tandra si afectuoasa. In general, Leoaica nu este o femeie care sa se manifeste afectiv, nici macar atunci cand iubeste cu adevarat. Nativa are o privire obiectiva asupra situatiei si nu isi pierde capul. De aceea, cand partenerul ei primeste un gest de afectiune va fi extrem de recunoscator.

Femeia Fecioara

Femeia Fecioara este o fire rece si distanta odata ajunsa la maturitate. Numai in primii ani ai tineretii, Fecioara isi copleseste partenerulul cu gesturi de afectiune. Odata cu maturitatea, Fecioara are o perspectiva obiectiva si este mai interesata de confortul si binele copiilor decat de nevoile sufletesti ale partenerului sau.

Femeia Balanta

Femeia Balanta este romantica, sensibila, afectuoasa, in special in prima parte a tineretii. In aceasta perioada, Balanta nu are retineri in a-si satura partenerul in public si a-l mangaia. Chiar si dupa ce isi intemeiaza o familie, Balanta nu uita sa fie tandra cu barbatul iubit, insa devine ceva mai rezervata.

Femeia Scorpion

Femeia Scorpion este mai degraba pasionala decat tandra. De fapt, o nativa Scorpion prefera sa pastreze o oarecare distanta in relatia de cuplu, pana capata suficient de multa incredere incat sa-si foloseasca armele de seductie. Nativa nu este romantica, dar are o imaginatie bogata .

Femeia Sagetator

Alaturi de o Sagetatoare, nu prea exista sanse ca un barbat sa se plictiseasca. Jucausa, tandra, amuzanta, inventiva, Sagetatoarea stie cum sa-i capteze atentia barbatului iubit. Cand este indragostita, Sagetatoarea poate fi foarte tandra si dragastoasa, deoarece nu se mai satura de prezenta barbatului de langa ea.

Femeia Capricorn

Aparent rece si distanta in public, Capricoarna este, de fapt, o fire sensibila, care isi doreste sa aiba parte de o afectiune impartasita. Cand are o relatie implinita, femeia Capricorn nu se teme sa-si manifeste emotivitatea si nevoia de afectiune. Barbatul iubit este alintat, imbratisat, sarutat, astfel incat nu se va putea plange niciodata de lipsa de atentie.

Femeia Varsator

Varsatoarea este rece si distanta numai in cazul in care nua avut parte de un altfel de experienta. In mod normal, insa, Varsatoarea simte nevoia unei relatii afective, pline de tandrete. Cand iubeste cu adevarat, nativa se manifesta din plin, ajungand sa sarute aproape cu veneratie ochii, fruntea sau mainile barbatului sau.

Femeia Pesti

Femeia Pesti isi doreste mult sa aiba parte de o relatie bazata pe afectiune si tandrete. Cand se indragosteste, isi manifesta sentimentele fara retineri. Partenerul unei femei Pesti va fi rasfatat peste masura. Daca, insa, nativa trece prin experiente neplacute, devine mai rece si mai inchisa.

sursa: Astrologie Acasa.ro

Hai pe Sentimente

Comentarii

Leave a Reply