DatingPovești de succes

Cand te astepti mai putin

By octombrie 1, 2018 iulie 8th, 2020 No Comments

Dragostea vine atunci cand te astepti mai putin…Va scriu pentru ca am simtit nevoia de a va multumi ca existati. In urma cu un an, pe 6 septembrie 2017, am inceput o conversatie pe site-ul sentimente.ro cu cel care mi-a devenit sot de curand!!! Cununia civila am avut-o pe 26 iulie a.c., iar nunta pe 8 septembrie.

Desi suntem amandoi tineri, inca, nu credeam ca noua ni se va intampla sa ne gasim jumatatea si mai ales pe un site de matrimoniale. Amandoi eram reticenti in aceasta privinta. Si uite ca ni s-a intamplat!!!!!

Eu aveam cont pe site de mai multi ani, dar nu eram activa. Am redevenit activa in august-septembrie, si recunosc, uitandu-ma printre posibilii candidati, l-am abordat pe M., care mi-a raspuns imediat. Dupa cateva discutii, mi-a dat numarul de telefon si mi-a zis ceva de Whatsapp. Eu nu prea stiam de whatsapp si l-am intrebat, nedumerita, ce sa fac. M-a adaugat in lista si asa am inceput sa vorbim tot mai des. Dupa cateva zile, am reusit sa ne intalnim (amandoi locuim in Cluj-Napoca) si din momentul acela, am stiut amandoi ca suntem sortiti unul altuia. Cand m-am intors acasa de la prima intalnire, mi-am zis ,,He’s the one” si asta s-a adeverit. La fel i s-a intamplat si lui.

Vreau sa va multumesc pentru ca ati infiintat acest site si pentru ca ajutati oamenii sa se cunoasca si de ce nu, sa intemeieze familii fericite, asa cum suntem noi.

Toate cele bune!

Hai pe Sentimente

Leave a Reply