Povești de succes

Florina&Tom

By octombrie 27, 2020 februarie 9th, 2022 One Comment

Bună ziua! Este greu de explicat în cuvinte ce se întâmplă când două suflete pereche se (re)găsesc. Nu prea are legătură cu logica.

Tom trăiește la Londra de peste 15 ani. Eu în București de peste 25 de ani. Amândoi suntem proaspăt ieșiți din casnicii care au durat 25 de ani la mine și 20 de ani la el. Eu aveam cont pe Sentimente de câteva luni când Tom, proaspăt întrat pe site, mi-a scris prima oară.

În plin debut al pandemiei. “Bună! Londonez de 15 ani…Impresionant de sinceră descrierea ta” au fost primele lui cuvinte. Nu știu ce anume m-a determinat să îi răspund.

De regulă nu răspundeam mesajelor din partea bărbaților care nu trăiesc în România. Căutam o relație stabilă, cu un bărbat care să îmi fie aproape. Şi soarta m-a făcut să mă îndrăgostesc iremediabil de un bărbat care trăiește la mii de kilometri de mine.

Ne-am îndrăgostit unul de celălalt…vorbind. În scris. Amândoi preferam să ne exprimăm în scris, nu suntem prea vorbăreți. Ne-am îndrăgostit discutând despre cartea Micul Prinţ al lui Exupery. Şi despre ce simțim și cum vedem lumea.

În doar câteva zile de la primul mesaj am descoperit cu uimire că ne place tot mai mult să discutăm și că ne asemănam în foarte multe privinţe. Toată conversaţia se derula în scris. Nu am vorbit la telefon sau pe video decât cu câteva zile înainte ca Tom să sosească în România, ca să ne cunoaștem și “face to face”. “

Să ne ținem în braţe și să ne mirosim” cum minunat de frumos îmi scria într-o seară. Sunt multe de spus, dar mă voi rezuma la a spune că magia exista! Ca Tom este Iubirea vieții mele, că sunt îndrăgostită nebunește de el și el este îndrăgostit nebunește de mine. Că suntem doi oameni foarte norocoși pe acest Pământ. Pentru că ne-am găsit în Lumea asta atât de mare.

Este şi meritul vostru, echipa de la Sentimente. Vă mulţumim!

Hai pe Sentimente

Comentarii

Leave a Reply