Povești de succes

Petruta & Mihai

By martie 5, 2018 One Comment

In urma unei casnicii in care nu mai aveam nimic sa ne spunem, eram in situatia in care ma simteam foarte singura si nefericita. Printr-o conjunctura fericita am aflat de sentimente.ro. Cu pasi timizi mi-am facut cont si parca am intrat intr-o alta lume, cu oameni care mai de care. Incet, incet am inceput sa-i triez pe cei cu care intram in vorba si, dupa mai multe conversatii, chiar intalniri fara succes, aproape cand imi pierdusem speranta, intr-o sambata am raspuns unui salut si asa a inceput povestea noastra.

Inca de la inceput ne-au amuzat cateva coincidente. Stateam relativ aproape, la 5-10 minute de mers pe jos, aveam fete de aceeasi varsta, cu nume inglobate unul in altul. Prenumele meu semana foarte mult cu numele lui de familie. Mi-am dat seama repede ca este un barbat jovial, istet si bine intentionat.

Am stabilit sa ne intalnim luni si a venit sa ma ia de la job. Desi stiam amandoi ca sunt mai inalta ca el, nu a contat pentru niciunul din noi. Eram foarte emotionati si, dupa prima discutie la o cafea, parca ne ungeam sufletele unul altuia, ranite de relatiile anterioare. M-a condus pana aproape de casa, iar a doua zi era “instalat” la iesirea de la serviciu, nerabdator sa ne vedem din nou.

Dupa a treia intalnire, a indraznit sa ma intrebe daca ma poate pupa pe obraz…Dupa o saptamana deja se mandrea cu viitoarea lui sotie.

Pentru el eram cea mai frumoasa femeie. Si acum dupa 1 an jumatate, cand suntem deja la casuta noastra, casatoriti si cu mult asteptata bebelusa pe drum, continua sa-mi spuna ca sunt cea mai frumoasa. Da, ne-am indragostit la 40, respectiv 43 ani si ne-am adus fericire si implinire unul altuia. Sunt o femeie ce radiaza de fericire si asta multumita sentimente.ro, site pe care il recomand cu toata increderea. Exista un cineva pentru fiecare. Dati-va sansa sa va intalniti. Ajutati un pic soarta. Nu este usor, nu exista reteta, dar, daca iti doresti si crezi, sigur va aparea si El sau Ea. Mediul online este o alternativa, mai ales la o anumita varsta cand nu mai avem ocazii si oportunitati de a socializa si a ne cunoste live.

Hai pe Sentimente

Comentarii

Leave a Reply