Povești de succes

Regasire: Enache Vasilica & Rabdatori

By februarie 22, 2016 No Comments

Ne-am gasit/regasit pe sit-ul dvs. Nu ne-am cunoscut niciodata dar ne stiam in gand si inima. Eu am vazut fotografia LUI si astazi suntem casatoriti si fericiti.
A fost ca o regasire pentru ca inca din prima clipa ne-am simtit ca doua ” frunze dintr-un copac desfrunzit”. Gratie dvs ne-am cunoscut la 10.01.2015 si din acea zi am fost si suntem zilnic impreuna si speram sa ramanem la fel mult timp.
Cand nici eu si nici el nu mai credeam in nimic , cand ne gandeam ca ..poate ne vom gasi un ” partener/ colaborator de viata …ne-am INDRAGOSTIT SUBIT : eu- 56 de ani …EL- 62 de ani.
Veti crede ca fabulez dar numai si faptul de a ne vedea impreuna va va da adevarata valoare si intensitate a iubirii noastre .
Nu am avut nevoie de timp, pentru ca nu credem in el, si, atunci – fara sa ne grabim- ne-am casatorit la data de 18.04.2015 ( civil) iar la data de 02.05.2015 ( religios); cum se spune :” am intrat in randul lumii”!
Suntem fericiti in fiecare zi ; radem seara la culcare si dimineata la prima ora …celelalte se subinteleg. .Suntem cele doua jumatati care s-au intalnit dar numai cei care ne vad , cei din jur simt si stiu asta pentru ca ei spun ca asta se vede pe fata noastra .
Va multumim din suflet ca ne-ati dat curajul sa incercam , sa exploram , sa insistam , sa alegem .Fara existenta dvs nici noi nu am fi ferticiti astazi asa cum nici nu mai speram dar ne doream fiecare dintre noi. Va dorim sa aveti parte de o dragoste si intelegere si liniste ca a a noastra : av. Enache ( Tanasescu ) Vasilica si dr. Doru Tanasescu

Hai pe Sentimente

Leave a Reply