DatingPovești de succes

Timpul va decide

By iulie 24, 2018 2 Comments

Ne-am cunoscut acum 2 saptamani, ne-am placut de la prima intalnire. Este persoana pe care o cautam, ne potrivim, avem multe lucruri in comun. Ne-am mutat impreuna, acum ramane sa ne cunoastem mai bine. Sper sa decurga totul bine si sa ajungem chiar sa intemeiem o familie. Asta ne dorim amandoi. Timpul va decide, si inimile noastre. Sunt optimista, si cred ca a inceput sa se vada luminita de la capatul tunelului,…pe care o asteptam de foarte mult timp .

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • Jenica spune:

    Eu sunt sceptica că o relație din virtual va funcționa editat după mutarea impreuna…dimpotrivă acela e momentul…în care începe cunoașterea,acceptarea mai ales la cuplurile aflate după un divorț .pt că deh..începe compararea, adaptarea, acceptarea, acomodarea propriu
    zisa.adevaratrle caractere se dau in vileag, este lecția cu realitatea daca ai priceput ceva din greșelile trecutului.Unii vor reuși dar totul depinde în doi…de voință și dorința comuna de a fii împreună sau mai bine singuri .
    Depinde de multi factori aceste reușite .de ff multi factori….pt că nu te știi de nici unde…nu te poate consilia nimeni..totul este intre tine inima ta și intuitie.Ratiune toleranta comunicare buna intentie respect.Eu doresc la fel că mulți din acest site sa cred că se poate, nu vreau sa va dau nimic din pesimismului exprimat mai sus, doar că sunt conștientă cât de greu este…nu imposibil.Asa că doar aratand, cât de dificila este intre cunoaștere și acceptare realitatea sa devină reală și de bun augur…pt că barbatii iubesc într-un fel femeile sunt devotate dar devin rele când realitatea este potrivnică sperantelor.

  • Lulli spune:

    Felicitàri! Và doresc de pe acum “Casà de piatrà”!

Leave a Reply