Povești de succes

Un vis devenit realitate Cristian & Galina

By februarie 8, 2018 martie 1st, 2018 No Comments

Candva anticii greci spuneau că la început oamenii erau perfecți, erau niște sfere, iar zeii temându-se că le-ar putea lua locul, văzând perfecțiunea lor, i-au aruncat pe pământ. În cădere s-au despărțit și de atunci fiecare jumătate își caută jumătatea. Am început cu aceasta legendă și azi chiar trăiesc povestea real, pentru că anume, datorită acestui site „sentimente.ro” mi-am întâlnit jumătatea mea. La început visam, nu credeam că poate fi real tot ceea ce se întâmplă cu noi, dar abia după prima întâlnire reală am realizat că suntem unul pentru celălalt. Pentru că până la urmă o dragoste adevărată e aceea care rezistă în timp, care se maturizează și care se transformă în respect reciproc.

Cu mult timp în urmă, mi-am creat profil pe acest site, pentru a găsi pe cineva compatibil mie și a-mi alunga singurătatea, spunându-mi că…într-o zi îmi va cădea o femeie cu tronc…

După câteva eșecuri în viața personală…într-o zi am dat de profilul ei…l-am citit, am văzut ce-i place și am început să-i scriu…și mi-a răspuns. Așa am început virtual să ne scriem din decembrie 2017…și pas cu pas s-a înfiripat această relație care a dus la Iubire, la Viață, omisesem să-i spun totul despre mine și când am descoperit atâtea asemănări între noi, că începusem chiar să visez. Eu eram din România, ea din Chișinău, însă distanța nu era un impediment pentru noi. Am început sa vorbim în fiecare seară și nu ne săturam să ne auzim unul pe celălalt…în inima mea se petrecea ceva minunat. Nu sunt eu! De ce mă comport ca un îndrăgostit? Ce-i cu mine? Și-atunci…am constatat că am început s-o iubesc fără a o vedea online. Ea dorea să ne vedem real doar la prima întâlnire , a fost decizia ei, pe care am respectat-o. După două săptămâni de convorbire la telefon, am decis că trebuie să vin la Chișinău pentru a ne cunoaște real. Ea mi-a inspirat încredere și o oarecare speranță în viitor, aveam niște emoții mari, pe care nu le pot descrie aici…

Pe 21 decembrie 2017 ne-am întâlnit la Chișinău…era zăpadă, ger, dar inima mea era atât de caldă și iubitoare, o doream pe ea ca pe nimeni alta. Văzându-ne real, sentimentul meu a început să se intensifice și să capete profunzime, apoi am stat 2 săptămâni împreună și am constatat că formăm un tot întreg, totul venea de la sine, adică ne completam în toate. Ea încă visa…dar totul era real!

Însă eu mai aveam regretul că nu ne-am întâlnit mai devreme. Dar asa a fost scris!

Acesta a fost destinul nostru!

Totul a fost scris cu mult înainte…..Din acel moment am început să fim ca o familie și în aprilie 2018 ne oficializăm relația civil și religios.

Am relatat povestea noastră pentru a vă sugera să nu disperați niciodată pe acest site, fiindcă pentru fiecare există o portiță în această viață numai trebuie să aveți răbdarea s-o găsiți.

Hai pe Sentimente

Leave a Reply