Recomandari

3 rezolutii pentru a-ti imbunatati viata amoroasa in 2015

By ianuarie 5, 2015 3 Comments

3 rezolutii pentru a-ti imbunatati viata amoroasa in 2015Te-ai hotarat: 2015 va fi anul in care iti vei gasi Marea Iubire! Daca 2014 s-a dovedit mai putin generos pe plan sentimental, a sosit momentul sa preiei carma situatiei si sa iti setezi cateva obiective, menite sa te ajute sa iti atingi telul final. Iata, deci, 3 rezolutii pe care sa le ai in vedere pentru 2015, astfel incat viata ta sentimentala sa ia avant!

1.Recunoaste problemele si invata-ti lectiile

La final de 2014, este momentul sa tragi linie si sa analizezi la rece ce anume s-a intamplat in viata ta amoroasa in acest an, ce te-a impiedicat sa iti gasesti Marea Iubire si ce poti face in 2015 pentru a-ti atinge obiectivul.

Poate ca, pana de curand, ai fost implicata intr-o relatie pe termen lung. Ei bine, daca asa stau lucrurile, gandeste-te ce anume n-a mers, stabileste ce iti doresti de la un viitor partener – fara a intra insa in detalii triviale, precum culoarea ochilor – si ce anume ai fi putut tu face mai bine in fosta poveste de iubire, astfel incat sa nu repeti aceleasi greseli si in viitoarea relatie.

2.Stabileste care sunt schimbarile de care ai nevoie

Poate ca iti lipseste curajul de a intra in vorba cu necunoscutii. Sau esti prea timida ori rezervata pentru a-i da apa la moara unui tip interesant care flirteaza cu tine. Este clar ca, dupa ce ti-ai analizat comportamentul sentimental din ultimele 12 luni, ai remarcat o serie de tipare si ai identificat cateva schimbari care ar putea fi necesare pentru a te apropia de telul tau final. Pas cu pas, stabileste ce anume trebuie sa faci pentru a iesi din zona ta de confort si a beneficia de schimbarile de care ai nevoie.

Spre exemplu, datingul online ar putea fi o solutie excelenta de a cunoaste oameni noi in perfecta siguranta! Da-i o sansa, daca nu ai facut-o deja, si vezi ce se intampla: vei descoperi, mai devreme sau mai tarziu, ca intreaga experienta te ajuta sa se deschizi mai mult spre lume si in mediul „real”, o calitate care iti mareste considerabil sansele de a-ti gasi partenerul la care visezi.

3.Lucreaza la fericirea personala

Este foarte important sa nu ii plasezi niciodata altei persoane responsabilitatea fericirii tale! Chiar daca visezi de cand te stii la Fat-Frumos care te va salva din ghearele problemelor cotidiene, ale plictiselii si ale frustrarii, afla ca astepti in zadar: in primul rand, tu esti salvatoarea ta! Tu ai responsabilitatea de a gasi ce anume te face fericita si implinita pentru ca apoi sa te poti bucura de tot ce ai alaturi de un partener. Insuseste-ti aceasta atitudine care va face adevarate minuni asupra vietii tale sentimentale – dintr-o data, vei descoperi ca atragi si ca te simti atrasa de oameni echilibrati, compatibili cu dorintele si nevoile tale!

Tu ce ti-ai propus pentru ca viata ta sentimentala sa se imbunatateasca in 2015?

Foto: best-posts.com

Hai pe Sentimente

Comentarii

Leave a Reply