Recomandari

4 lucruri surprinzatoare care chiar conteaza in ochii barbatilor

By decembrie 2, 2014 One Comment

4 lucruri surprinzatoare care chiar conteaza in ochii barbatilorNu degeaba s-au scris atatea randuri despre diferentele dintre barbati si femei: uneori, nici noi nu ii intelegem pe ei, asa cum nici ei nu pot sa decodifice misterul in care parem ca suntem invaluite. Iar daca diferentele nu aduc intotdeauna bucurii, cateodata fac loc unor surprize neasteptate… Asa se face ca exista cel putin patru lucruri care ei le apreciaza la femei, dar de care noi nu suntem mereu constiente…

1.Zambetul tau

Ti se pare prea putin sau usor exagerat? Nu este nici una, nici alta! De fapt, zambetul tau multumit ii arata partenerului tau de cursa lunga sau celui in fata caruia te afli la o prima intalnire ca lucrurile merg bine intre voi. Si cum ar putea fi asta neimportant in ochii unui barbat care indeplineste criteriile pe care le cauti la jumatatea ta?

2.Recunoasterea eforturilor depuse

Este important sa nu consideri niciodata ca ti se „cuvine” ca iubitul tau sa iti faca mereu surprize, sa te ajute prin casa, sa iti fie alaturi la nevoie etc. Intr-adevar, toate aceste actiuni sunt vitale pentru o relatie sanatoasa si de viitor, dar asta nu inseamna ca nu ar trebui sa ii arati mereu si mereu cat esti de recunoscatoare ca este un barbat minunat. Apreciaza-i eforturile si demonstreaza-ti recunostinta intorcandu-i micile gesturi de iubire si nu numai.

3.Timpul pe care i-l acorzi

Aici este vorba despre doua lucruri diferite: pe de-o parte, apreciaza faptul ca iti faci timp pentru el, dar pe de alta parte, iti este recunoscator si pentru ca intelegi ca, din cand in cand, are nevoie sa fie singur sau sa iasa doar „cu baietii”. Ambele atitudini ii merg la inima si, chiar daca nu o arata intotdeauna, acestea nu raman neremarcate.

4.Faptul ca te aranjezi pentru el

Nu vorbim aici despre barbatii nebuni de gelozie, care nu suporta sa te vada imbracandu-te frumos si petrecand cateva minute in fata oglinzii inainte de a iesi din casa, ci despre aceia care se simt incredibili de mandri sa aiba o asemenea frumusete langa ei. Iar cand stiu ca eforturile pe care le faci constant de a-ti scoate frumusetea naturala in evidenta sunt pentru ei, barbatii nu raman insensibili.

 

Care sunt lucrurile pe care partenerul tau le adora la tine?

 

Foto: yourmoney.com

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • petreionion spune:

    In prezenta partenerei mele ma simt bine dispus si avem o comunicare prin priviri ori atingere. Demulte ori cuvintele sunt de prisos. Este minunat.

Leave a Reply