Recomandari

5 alimente surprinzatoare cu proprietati afrodiziace

By noiembrie 10, 2014 2 Comments

5 alimente surprinzatoare cu proprietati afrodiziaceProbabil stiai deja ca stridiile si ciocolata neagra sunt alimente pe care nu strica niciodata sa le incluzi in meniul unei cine romantice… dar stiai ca mai exista o puzderie de alte gaselnite culinare la care poti recurge pentru proprietatile lor afrodiziace? Iata-le doar pe cinci dintre ele pe care le poti savura in compania jumatatii tale, in pregatirea unei nopti incendiare:

1. Sofranul

Incepe sa adaugi sofran in delicioasele mancaruri pe care le pregatesti acasa: nu de alta, dar acest condiment contine crocina, o substanta care stimuleaza nu atat apetitul culinar, cat pe cel sexual!

2. Morcovii

Morcovii ofera o puzderie de beneficii pentru sanatate, deci ar trebui sa faca parte din alimentatia ta oricum. Insa noi iti oferim un motiv in plus: betacarotenul din morcovi, precursorul vitaminei A, contribuie la cresterea libidoului la barbati. Dar si femeile au de castigat de pe urma lor, intrucat morcovii le cresc si lor dorinta sexuala!

3. Rodiile

Rodiile nu sunt doar gustoase, ci si bogate in antioxidanti care contribuie la o buna circulatie sangvina – inclusiv in zona organelor genitale -, fiind astfel excelente inaintea unei nopti de pasiune!

4. Smochinele

Stiai ca smochinele se numara printre delicatesele pe care vechii eleni le savurau pentru proprietatile lor afrodiziace? Ce-i drept, la vremea respectiva, acestia considerau ca nu fac altceva decat sa mareasca fertilitatea femeilor… In orice caz, grecii antici aveau o intuitie buna, daca ne gandim ca smochinele sunt ticsite cu potasiu si fier, nutrienti care ofera un surplus de energie, numai bun de cheltuit intre cearsafuri!

5. Migdalele

Nu sunt putine culturile antice care asociau consumul de migdale cu fertilitatea la femei. Astazi, stim ca aceste fructe oleaginoase contin o multime de nutrienti, de la fibre la vitamina E si magneziu, care nu doar ca promoveaza starea de bine, dar asigura si o doza suficienta de energie pentru a te bucura de fiecare moment de intimitate alaturi de partenerul tau!

 

Tu ce alte alimente cu proprietati afrodiziace mai cunosti si folosesti?

 

Foto: renderasnews.com

 

Hai pe Sentimente

Comentarii

Leave a Reply