Recomandari

5 indicii ca sa-l descoperi pe Mister Wrong

By februarie 5, 2015 No Comments

mister wrongUnele dintre noi sunt atat de dornice de a incepe o noua relatie incat se concentreaza foarte mult pe descoperirea unui barbat perfect, cand ar trebui sa fie mai preocupate sa gaseasca un partener de viata. Nu te lasa influentata de Mister Wrong sau de barbatul nepotrivit, pentru ca mai tarziu vei regreta decizia facuta. Cum il descoperi pe barbatul nepotrivit?

Puterea noastra de discernamant este pusa la grea incercare din momentul in care suntem interesati sa incepem o noua relatie, cu un barbat care corespunde, din punct de vedere fizic, idealului masculin pe care ni le-am creat in trecut. Daca ramai insa obiectiva si urmezi aceste mici indicii, sansele sa te intalnesti cu Mister Wrong scad considerabil.

Asculta-ti instinctul

Femeile sunt mult mai intuitive decat barbatii si au un al saselea simt dezvoltat care le ajuta de cele mai multe ori sa aleaga corect. Asadar, ai incredere in intuitia ta. Daca persoana cu care te intalnesti are, aparent, toate trasaturile pe care ti le doreai, dar instinctul iti pune ca exista totusi ceva in neregula, cerceteaza in amanunt. Cu siguranta vei descoperi curand despre ce era vorba.

Urmareste-i comportamentul

Iti face complimente, stie sa iti faca surprize si cum sa te faca sa te simti apreciata, dar, la un moment dat, devine inconstant. Anuleaza pe nepusa masa o intalnire stabilita de mult, fara sa aiba un motiv plauzibil. Mai exista si varianta in care dimineata iti vorbeste frumos, iar seara este ursuz si morocanos fara sa fie vina ta. Daca te-ai confruntat deja cu astfel de situatii, nu ii gasi scuze, pentru ca tu ai nevoie de o persoana constanta in viata ta.

Se eschiveaza de la discutiile serioase

De fiecare data cand tu incerci sa il implici intr-o discutie referitoare la viitorul vostru, tinand cont ca va intalniti deja de multa vreme, el evita subiectul? Se fereste sa discute despre bani, despre apartamentul in care veti locui impreuna sau nu isi doreste sa iti cunoasca familia si prietenii? Acestea sunt semne clare ca trebuie sa te distantezi de el.

Este egocentric

Vorbeste prea mult despre el si despre ambitiile sale fara sa te asculte in momentul in care incerci sa iti expui propriiile pareri? Nu te incurajeaza in planurile tale si, cand ii ceri sfatul, devine arogant sau autoritar? E clar ca nu pune pret pe personalitatea ta si nu ai nevoie de asa ceva.

Este baiatul mamii

Baiatul foarte atasat de mama sau tipul imatur este destul de greu de identificat pentru ca, de obicei, ne plac barbatii care stiu sa fie atenti cu mamele lor. Totusi, exista o limita si cel mai indicat ar fi sa descoperi la timp cat de mult este atasat de mama lui. Daca ii cere aprobarea in orice situatie si se simte confortabil ca mama lui sa ii gateasca, sa ii spele si sa ii faca ordine in casa, desi a depasit de mult 25 de ani, atunci acesta este un semnal de alarma. S-ar putea sa prefere opinia mamei in defavoarea ta si sa fie mult mai receptiv fata de nevoile ei decat de ale tale.

Tu cum ai intrerupt o relatie cu Mister Wrong?

Foto: eharmony.com

Hai pe Sentimente

Leave a Reply