Recomandari

5 lucruri pe care le poti invata de la un barbat

By mai 26, 2015 No Comments

Woman Against Man Desktop BackgroundSpre deosebire de femei, barbatii gestioneaza mai bine anumite situatii. De aceea, sunt cateva lucruri pe care ar trebui sa le inveti de la ei si sa le aplici pentru a-ti face viata mai usoara:

Sa vorbesti verde-n fata

Unul dintre lucrurile demne de apreciat la un barbat este ca spune intotdeauna direct ce are de zis. Nu o ia pe ocolite, nu exagereaza cu tactul. Femeile au un simt de autoconservare care de cele mai multe ori nu le e chiar util si ajung sa piarda din vedere esenta lucrurilor. Asadar, fii mai directa si spune lucrurilor pe nume, asa incat mesajul tau sa fie perceput intocmai.

Sa fii usor egoista

Egoismul in sine nu e o trasatura frumoasa, dar se dovedeste sanatoasa. Evita sa te lasi mereu pe ultimul plan doar de dragul celorlalti. Macar in anumite momente considera-te mai importanta si nu vei avea decat de castigat.

Sa fii mai circumspecta

Femeile au tendinta sa ia totul de bun, sa mearga pe incredere. Numai ca nu toti cei care te inconjoara merita creditul tau, motiv pentru care ajungi de multe ori sa fii inselata. Invata de la barbati sa fii mai circumspecta, sa pui la indoiala sinceritatea celor din jur. In felul acesta vei deschide ochii si vei fi mereu in garda.

Sa fii mai calculata

Putini sunt barbatii care cheltuie bani multi pe lucruri inutile. De cele mai multe ori, barbatii cantaresc bine inainte sa faca o achizitie si nu se lasa dusi de val, asa cum fac femeile. Invata, asadar, de la barbati sa te gandesti de doua ori atunci cand vrei sa cumperi anumite lucruri. Acelasi lucru poate fi transpus si in ceea ce priveste… bagajul de calatorie. Barbatii iau cu ei doar strictul necesar, in vreme ce femeile sunt tentate sa care tot sifonierul.

Sa privesti in ansamblu

In vreme ce femeile sunt mai atente la detalii, barbatii reusesc sa aiba o viziune de ansamblu asupra unei situatii, ceea ce ii determina sa ia decizii mai bune. De aceea, recomandarea ar fi sa inveti de la barbati sa vezi lucrurile in totalitatea lor si in perspectiva, pentru a le putea analiza si intelege mai bine.

Crezi ca mai sunt si alte lucruri pe care o femeie ar trebui sa le invete de la un barbat?

Sursa foto: 1ms.net

Hai pe Sentimente

Leave a Reply