Recomandari

5 lucruri pe care nu le spui la inceput de relatie

By martie 3, 2015 No Comments

first datePrima intalnire are intotdeauna un farmec aparte. Fie ca ca simti acei fluturi in stomac sau inima iti bate cu putere, gata sa-ti sara din piept, fie pentru ca incerci sa descoperi persoana de langa tine in cel mai mic amanunt. Ii analizezi parfumul, gesturile, observi stilul vestimentar sau tic-urile mai mult sau mai putin interesante. Dar ce nu poti spune niciodata desi iti macina gandurile?

Atractia banilor

Niciunul dintre voi nu vorbeste despre bani, desi cu siguranta fiecare ar vrea sa stie puterea financiara a celuilat. Femeia asteapta ca el sa plateasca iesirile la restaurant, bilete la film, poate mini excursia din weekend. Dar in acest timp, el si-ar dori sa stie daca ea este independenta financiar sau daca puteti planui la vara o vacanta exotica in doi pe care sigur nu vrea sa o achite singur.

Sexul, subiect tabu

Primele experiente sexuale impreuna pot fi definitorii pentru continuarea relatiei. Chiar daca prima seara a fost un esec, nimeni nu recunoaste asta. Fiecare pune esecul pe seama emotiilor ori pe faptul ca nu cunoaste suficient ce ii place si ce nu partenerului. Fiecare mimeaza starea de bine, desi a fost evident ca sarea si piperul au lipsit cu desavarsire.

Trecutul amoros

Ce n-ai da sa stii cate femei au trecut pragul casei barbatului pe care l-ai intanit? Cum aratau, blonde sau brunete? Inalte sau scunde? Stai linistita. Si el isi reprima aceasta intrebare. Ar vrea sa stie cat mai multe amanunte despre fostii iubiti, de ce nu a mers relatia sau din vina cui. Ba mai mult, se intreaba daca barbatul cu care vorbesti la telefon este un amic sau vreun fost, dar nu indrazneste sa spuna ceva ca sa nu creeze suspiciuni de gelozie.

Rolul familiei la inceput de relatie

Cu siguranta fiecare dintre noi se gandeste macar o data la prima intalnire daca noul partener le-ar placea sau nu parintilor, fratelui, surorii. Au ce-i drept un cuvant de spus, dar nu si ultimul. Ca doar important este sa-ti placa tie, nu lor. Usor de spus in cazul femeilor, greu de facut in cazul barbatilor. Ca doar fiecare stim cel putin o relatie care s-a destramat pentru ca EA nu i-a placut mamei.

Tu ce n-ai spune la prima intalnire?

Sursafoto: ayi.com

Hai pe Sentimente

Leave a Reply