Ce e nouDatingRecomandari

Mai multe vizite în profil – 7 pași simpli

By aprilie 12, 2019 One Comment

Cu siguranţă vrei ca profilul tău să atragă cât mai multe priviri. Încarci una, două sau poate trei poze şi te aştepţi să ai mai multe vizite. Din păcate, vizitele nu sunt pe măsură. Oare de ce?
Cel mai probabil nu ai acordat atât de multă atenţie pozelor pe care le-ai încărcat. Nu îţi face griji, am pregătit 7 paşi simpli pentru mai multe vizite în profil.

1. Zâmbește natural

Gândeşte-te că îi zâmbeşti chiar persoanei de care îţi place. Nu vrei să-i zâmbeşti într-un mod fals, nu?
Principala problemă atunci când zâmbim într-un mod nenatural este diferenţa dintre gura şi ochi. Chiar dacă avem un zâmbet larg pe faţă, ochii pot spune cu totul altceva. Poţi rezolva acest lucru foarte uşor: gândeşte-te la ceva care te face să zâmbeşti. Dacă nu reuşeşti, mijeşte foarte puţin ochii pentru a susține zambetul.

2. Privitul în cameră

Este sau nu bine să ne uităm în cameră atunci când facem o poză, mai ales una care o să ajungă pe profilul nostru? Depinde. Evită pe cât de mult posibil să te uiţi în direcţia camerei dacă eşti bărbat. Femeile sunt atrase de bărbaţii misterioşi. Ultimul lucru pe care vrei să-l faci este să laşi acest mister să dispară.

Pentru reprezentantele sexului frumos este recomandat sa privească direct în cameră. Atenţie, funcţionează doar dacă alegi o privire provocatoare.

3. Diversifică-ți pozele

Nu te limita doar la un singur tip de poza. Da, selfie-urile sunt practice, dar nu spun prea multe. Adăugă poze complete, în care ţi se vede şi corpul. Ba mai mult, adăugă o poză în care practici un sport, un hobby sau orice activitate care îţi face plăcere. Gândeşte-te că cealaltă persoană vrea să vadă cât mai multe despre tine, aşa că oferă-i aceste lucruri.

4. Folosește doar poze cu tine

Cu toţii avem prieteni şi ne simţim bine atunci când suntem alături de ei. Chiar dacă avem cea mai tare gaşcă să nu uităm, totuşi, că suntem pe un site de dating. Tu ar trebui să fii în prim-plan. Dacă vrei neapărat să pui o poză de acest fel, asigură-te că ieşi în evidenţă cu foarte mare uşurinţă.

5. Evită blițul

Este pe toate telefoanele dar asta nu înseamnă că ar trebui să-l folosim de fiecare dată. Ba mai mult, cu cât îl foloseşti mai puțin, cu atât mai bine. Conform studiilor, lumina bliţului îmbătrâneşte chipul cu aproximativ 5 ani. Foloseşte-te în schimb de lumină naturală.

6. Culorile contează

S-a observat că femeile care poartă roşu în poze au mai multe vizite comparativ cu cele care sunt îmbrăcate în culori simple. Roşul este o culoare puternică, care iese în evidenţă dar stârneşte şi imaginaţia bărbaţilor, fiind o culoare provocatoare.

Dacă eşti bărbat probabil că ai auzit adesea formula “keep it simple”. Asta pentru că cele mai simple culori sunt cele mai apreciate. Este vorba de negru şi de albastru închis.

7. Folosește mai multe poze

Cât de multă încredere poţi căpăta într-o persoană cu două poze? Exact! Nu foarte multă. Tocmai din acest motiv am implementat o nouă funcţionalitate în site, care îţi uşurează încărcarea de poze suplimentare. Cu doar 3 click-uri poţi încărca cele mai bune poze din Facebook sau din Instagram, fără nici un efort suplimentar. Acum poţi ajunge cu uşurinţă la minimul recomandat de 3 poze.

Chiar dacă este atât de uşor să încarci o nouă poza în profilul Sentimente, îţi recomandăm să nu foloseşti mai mult de cinci…zeci.

socialmedia Sentimente

Acum ştii cum îţi poţi îmbunătăţi pozele şi, automat, să ai mai multe vizite în profil. Tu câtă importanţă acorzi pozelor de profil?

Hai pe Sentimente

Comentarii

Leave a Reply