Recomandari

7 semne ca e timpul sa lasi trecutul deoparte

schimbareTraumele unei relatii esuate trebuie depasite, vrei nu vrei. Amintirile neplacute nu pot fi sterse, insa ele nu trebuie sa te urmareasca toata viata. Iata cum poti sa iti dai seama ca e timpul sa lasi in urma trecutul si sa mergi mai departe:

1. Te-ai blocat in trecut si ai devenit incapabil sa iti continui viata.

Toata lumea greseste! Nu lasa insa ca experientele neplacute sa iti controleze viata, ci incepe sa traiesti in prezent, facandu-ti planuri de viitor.

2. Amintirile iti provoaca mai multa durere decat fericire.

E cazul sa iti recapeti increderea in tine si sa privesti lucrurile cu mai mult optimism. Nu vei castiga nimic daca iti vei plange de mila la nesfarsit.

3. Speri in continuare ca el/ea sa se schimbe.

Ei bine, afla din start ca iti pierzi timpul. Sa crezi ca cineva care ti-a gresit o data, de doua sau de mai multe ori mai e capabil sa se transforme radical la un moment dat e o utopie si o abordare gresita si nu faci decat sa iti consumi energia asteptand, sperand.

4. Te simti plictisit/a sau dezamagit/a de relatia prezenta.

Exista o multime de greseli pe care le faci in viata, iar sa te complaci, din comoditate, intr-o relatie sau intr-o stare proasta este una dintre ele. Desprinde-te de relatia toxica si bucura-te de viata si de momentele care nu se mai intorc.

5. Te simti tinut/a in loc.

Inainte de orice pe lume, iubeste-te pe tine insuti. Pune-te mai presus decat dorintele celorlalti si elibereaza-te. Respecta-ti pasiunile, iar daca cel/cea de langa tine nu o face, mergi mai departe cu fruntea sus.

6. Nu stii ce vrei.

Ia o pauza si detasaza-te de tot ceea ce te inconjoara si reflecteaza. Ca sa poti merge inainte e bine sa stii ce iti doresti de la viata si unde vrei sa ajungi. Iar cand vei realiza toate acestea, actioneaza in consecinta!

7. Nu ai incredere in tine.

Dezamagirile sadesc usor samanta neincrederii. Daca ai inceput sa te invinovatesti pentru durerile suferite pana la depresie e doar un pas. Deschide-ti inima si ai incredere ca totul se intampla cu un motiv, poate chiar nefericirea a fost menita sa iti atraga atentia ca erai pe o cale gresita.

Tu cand crezi ca trebuie sa lasi trecutul in urma pentru a te bucura de prezent?

Foto: ele.ro

Hai pe Sentimente

Leave a Reply