Recomandari

Body language. Cum iti dai seama ca te place

By iunie 23, 2015 No Comments

cum stiu caComunicarea nu inseamna numai cuvinte, ci si gesturi si mimica, iar limbajul trupului ar putea sa-ti spuna mult mai multe despre o persoana decat o fac vorbele sale.

Iata cum iti dai seama ca te place.

Privirea

Il surprinzi adesea uitandu-se la tine fix, iar cand vede ca i-ai observat privire insistenta iti zambeste incurcat? Este un semn ca il interesezi si ca ar vrea sa te cunoasca. Nu ar fi rau sa faci primul pas in cazul asta si sa-l abordezi cu o intrebare jucausa. Daca esti mai timida ajunge si sa-i zambesti fermecator, va sti ca nu esti deranjata de privirile lui.

Partea superioara a corpului

Atunci cand un barbat isi indreapta partea superioara a corpului, adica zone cap-piept-umeri, spre tine, este un semn ca isi doreste o apropiere mai mare. Acest gest este unul pe care il va face involuntar, din subconstient, si arata un interes clar fata de interlocutor.

Jocul cu accesorii

Cand un barbat este interesat de o femeie va fi destul de clar in intentiile sale, insa exista si barbati timizi care fac mai greu primul pas. Un astfel de barbat va deveni agitat daca vorbeste cu o femeie pe care o place si se va juca cu accesoriile pe care le poarta, sapca, palarie, inel, sau va da din picior. Aceste gesturi denota faptul ca este emotionat.

Atingerile contextuale

Sa zicem ca stai pe o banca, sau esti in club si stai pe un scaun iar el se asaza langa tine extrem de aproape incat vi se ating piciorele. Acesta este un semn cat se poate de clar ca isi doreste sa fie aproape de tine.

Oglindirea gesturilor

Este binecunoscut faptul ca oglindirea gesturilor este un factor ce indica interesul unei persoane fata de tine. Ti-ai dus mana la tampla si in cateva secunde vezi ca si el face acelasi gest, cu siguranta este interesat de tine.

Zambetul

Zambitul este un gest foarte cald si intim, rezervat doar persoanelor care ne plac cu adevarat. Uneori ne dam seama ca le zambim unor persoane chiar fara sa vrem. Este subconstientul nostru care lucreaza in aceste cazuri. Daca de fiecare data cand da ochii cu tine are un zambet pe fata, e mai mult decat clar ca te place.

Surasa foto: ele.ro

Hai pe Sentimente

Leave a Reply