Recomandari

Ce calitati cauta femeile la barbati?

By iunie 25, 2015 martie 8th, 2018 2 Comments

Inca nu s-a inventat o reteta perfecta pentru povestile de dragoste si tocmai aceasta individualitate le face mai frumoase si mai palpitante. Cu toate astea, exista cateva ingrediente speciale pe care le apreciaza femeile si fara de care nu concep ideea de cuplu.

Iata care sunt calitatile pe care le cauta femeile la barbati si ce teste trebuie sa treci pentru a cuceri inima oricarei reprezentante a sexului frumos:

Sa fie prietenosi cu cei mici

Nu trebuie neaparat sa-ti propui sa cuceresti o mama singura pentru a impresiona cu abilitatile tale de comunicare in ceea ce-i priveste pe copii. Orice femeie se lasa sedusa de un barbat care stie sa se joace si sa le explice celor mici lucrurile, pe intelesul lor.

Sa fie sensibili

Si nu vorbim despre acea sensibilitate excesiva care te face sa plangi la a zecea vizionare a filmului “Titanic”. Insa compasiunea pe care barbatii o arata fata de oamenii strazii sau fata de animale este o adevarata cheie catre inimile tuturor femeilor.

Sa fie inteligenti

E important sa-i poti explica jumatatii tale cum functioneaza un gadget, sa-i poti recomanda un film sau o carte sau sa fii capabil sa ii oferi solutii atunci cand are nevoie. Si daca reusesti sa-i arati si constelatiile fara sa pari un tocilar, ai toate sansele sa o cuceresti pentru totdeauna.

Sa aiba succes

Desigur, nu toate femeile isi propun sa-si construiasca familii alaturi de un CEO. Adevarul este insa ca pentru ele e important ca barbatii ce le sunt alaturi sa poata intretine, la o adica, familia. Succesul contemporan nu se traduce insa printr-o meserie la moda, ci prin una pe care o poti imbratisa cu dedicare si pricepere. Practic, e nevoia primordiala ca “cei mai puternici din casa sa fie capabili sa vaneze pentru familie”.

Sa fie amuzanti

O femeie care rade la glumele tale e ca si cucerita. Confortul si fericirea celei de langa tine sunt importante, iar un simt al umorului nativ poate compensa cu succes alte minusuri. Desigur, pe langa toate aceste calitati se mai adauga si compatibilitatea sexuala si chimia, insa acestea nu pot fi create in mod artificial indiferent de eforturile tale sau ale ei.

Sursa: acasa.ro

Hai pe Sentimente

Comentarii

Leave a Reply