Recomandari

Cum faci fata unui partener gelos

By iunie 25, 2015 No Comments

barbati-gelosiTi-ai gasit jumatatea perfecta. Este amuzant/a, inteligent/a, arata grozav si are aceleasi pasiuni pe care le ai si tu, iar chimia sexuala dintre voi pare o adevarata vraja.

Totul este minunat, pana in momentul in care lui/ ei i se pare ca ar avea concurenta. Te confrunti cu un partener gelos? Iata cum poti sa-i faci fata si sa transformi relatia voastra intr-una mai maleabila si mai libera:

Nu negocia

Increderea este prima calitate pe care ar trebui sa o aiba o relatie, iar daca nu exista motive intemeiate pentru a o pune la indoiala, evita sa accepti orice fel de negociere. Altfel, vei ajunge sa-ti refuzi prietenii/ prietenele de cate ori te invita undeva fara jumatatea ta.

Accepta-i firea

Gandeste-te bine daca dragostea dintre voi este adevarata si inarmeaza-te cu putere si cu rabdare pentru a-i asculta si invinge nesiguranta. Acest lucru va implica eforturi bilaterale, asa ca trebuie sa fii sigur/a ca asta iti doresti.

Afla cauzele geloziei sale

Vorbeste cu el/ ea despre ceea ce se intampla intre voi, despre trecutul sau si despre lucrurile care au generat aceasta lipsa de siguranta. Doar asa vei putea descoperi adevaratele radacini ale problemei si o vei putea trata, in timp.

Invata sa asculti

Invinge-ti instinctele si potoleste-ti furia, vei avea nevoie de rabdare pentru a-i asculta problemele. Fa eforturi pentru a gasi un canal de comunicare comun si pastreaza-ti calmul in orice conditii, doar asa vei reusi sa ii insufli si lui/ ei aceasta dorinta.

Fii sincer/a

Nu ii ascunde lucruri doar pentru a-i da senzatia de siguranta. Fii sincer in ceea ce te priveste si elimina-i temerile cu argumente, nu cu minciuni superficiale care, odata descoperite, i-ar putea extermina orice urma de incredere pe care o are in tine si in relatia voastra.

Ajuta-ti jumatatea sa fie mai increzatoare

Complimentele pe care i le faci si exteriorizarea admiratiei pentru partile sale bune il/ o vor ajuta sa-si recapete increderea in fortele proprii. In acest fel ar putea scapa de anumite complexe care stau la baza geloziei si va renunta sa isi mai faca probleme de fiecare data cand te apropii sau vorbesti cu cineva de sex opus.

Sursa foto: demoiselle.ro

 

Hai pe Sentimente

Leave a Reply