Recomandari

Cum iti dai seama ca s-ar putea sa fie nesincer

By februarie 9, 2015 No Comments

mincinosDaca iti faci griji ca prietenul tau te minte si il suspectezi ca te insala, atunci ar trebui sa fii atenta daca poti gasi in comportamentul lui caracteristici de mincinos. Exista mai multe tipuri de mincinosi, iar noi iti oferim cateva ponturi ca sa ii descoperi pe cel mai des intalniti.

1. Uitucul

Se intampla des ca barbatul cu care te intalnesti sa uite diverse lucruri si amanunte care au legatura cu tine, in special? De exemplu, uita care e filmul tau preferat, cum le cheama pe prietenele tale sau locul in care muncesti? S-ar putea sa evite numirea lor de teama sa nu le confunde cu alte denumiri, care au legatura cu o alta prietena. De asemenea, observa daca se fastaceste sau daca incurca detaliile referitoare la iesirile cu baietii. Daca se contrazice, sunt sanse foarte mari sa minta, iar memoria sa scurta sa fie doar un paravan pentru escapadele sale.

2. Misteriosul

Cand incerci sa afli mai multe informatii despre el, prefera sa schimbe subiectul sau sa raspunda cu o alta intrebare? Refuza sa te invite la el acasa, dar este incantat sa petreaca timpul doar in intimitatea caminului tau? Aura de mister care ii invaluie pe barbati poate fi deosebit de atragatoare, dar din momentul in care incepi sa te intalnesti cu el, nu prea mai are farmec. Tu ai nevoie sa cunosti detalii despre viata lui, iar daca el se incapataneaza sa nu ti le ofere, atunci acesta este un semnal de alarma.

3. Prietenosul

Intre un barbat care se poarta frumos din politete si unul care flirteaza constant exista o diferenta pe care o poti vedea urmarindu-i cu atentie comportamentul. Este amabil cu toata lumea sau doar cu domnisoarele pe care le intalneste? Stie sa fie politicos si distant sau depaseste granita si complimenteaza excesiv fiecare chelnerita si barmanita care ii apar in cale? Nu ii gasi scuze si fii obiectiva. Flirtul nevinovat se poate transforma destul de repede intr-o aventura.

4. Manipulatorul

Manipulatorul este unul dintre cei mai periculosi barbati, pentru ca, daca este priceput, nici macar nu vei observa cand pune stapanire pe viata ta, controlandu-ti fiecare pas. Il poti descoperi daca esti atenta la micile detalii de comunicare, cum ar fi felul in care solutioneaza o disputa pe care ati avut-o. Isi asuma partea de vina sau te incarca pe tine cu reprosuri si te obliga sa iti ceri iertare de fiecare data, chiar daca el este, de fapt, cel vinovat? Incearca sa iti influenteze deciziile, facandu-te sa te razgandesti si sa fii de acord cu el? Incearca sa iti dai seama de cate ori a fost dispus sa te sustina si de cate ori te-a influentat sa ii faci lui pe plac.

Tu cum ai reactionat cand ai intalnit unul dintre aceste tipuri de barbati?

Foto: examiner.com

Hai pe Sentimente

Leave a Reply