Recomandari

Cum recunosti persoanele predispuse sa insele

By mai 27, 2015 2 Comments

cheating www.aboutassam.comInfidelitatea este una dintre principalele cauze care determina destramarea unui cuplu. Si pentru ca, vorba aceea, e mai usor sa previi decat sa tratezi, iata care sunt semnele care iti arata ca o persoana are o predispozitie genetica spre a insela:

Nu dezvaluie totul

Omul care tine lucruri ascunse, care nu dezvaluie totul inca de la primele intalniri va fi tentat mereu sa ascunda adevarul. Iar daca o face inca din primele momente ale relatiei, sunt sanse mari sa ii intre in reflex si sa continue sa tina mereu secrete fata de tine.

Nu se intelege cu parintele de sex opus

Un mare semn de intrebare trebuie sa iti ridice persoana care nu se intelege bine cu mama sau cu tatal, mai exact, cu parintele de sex opus. Explicatia, sustin psihologii, vine din faptul ca oamenii raniti in copilarie de unul dintre parinti – care, spre exemplu, si-a inselat partenerul/a de viata – vor ramane cu o trauma psihica transpusa in impresia lor generalizata ca toate femeile/toti barbatii sunt la fel si nu merita altceva decat sa sufere. Cu alte cuvinte, te insala ca sa se razbune pe parintele care i-a gresit.

E egoist/a

O persoana care nu investeste suficient intr-o relatie, in sentimente inca de la primele intalniri inseamna ca nu s-a atasat cu adevarat de tine si ca te poate insela oricand. Egoismul sau trebuie sa fie pentru tine un puternic semnal de alarma.

Afiseaza fara sa vrea emotii nesincere

Iti poti da seama ca un partener este nesincer si ca are o predispozitie spre tradare atunci cand afiseaza un zambet fals, spre exemplu. Cum stii ca e un zambet fals? Cand o grimasa ca aceasta este fie mult prea lunga, fie e vizibil amestecata cu alte ganduri.

Face afirmatii contradictorii

Persoana care e obisnuita sa minta pentru a ascunde anumite lucruri – cum ar fi un al doilea partener de viata – se va incurca adesea in detalii si asta pentru ca nu va reusi intotdeauna sa retina toate amanuntele pe care i le-a dat unei persoane si care celeilalte. Trebuie sa detina prea bine arta de a minti asa incat sa nu i se intample macar o data sa se incurce in declaratii.

Ofera prea multe amanunte

Si atunci cand ofera prea multe detalii ar trebui sa iti ridice un semn mare de intrebare. Daca atunci cand il/o intrebi: unde esti? Incepe sa iti spuna: „am plecat de la serviciu si m-am oprit sa cumpar paine, cafea si oua, iar cand sa ies din parcare am trecut cu roata peste o bordura si am crezut ca o sa fac pana si din cauza asta am condus mult mai incet…” ar trebui sa iti fie clar ca seria intreaga de amanunte ascunde o nesiguranta si ca, de fapt, la mijloc e altceva.

Ce alte semne iti indica un partener dispus sa te insele?

Sursa foto: aboutassam.com

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • rodana9 spune:

    OFERTA DE LUCRU ORIUNDE TE AFLI IN TARA! Mai este putin pana trecem in etapa a-2-a. Căutăm urgent colaboratori care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel intern si mondial.Timp de lucru in functie de propriile posibilitati, de pe calculatorul propriu.Nu este necesara experienta.Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii online. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Cerem seriozitate si hotararea de a-ti schimba viata. Va oferim detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email:rodana9@yahoo.com

Leave a Reply