Recomandari

Cum sa eviti momentele stanjenitoare cand flirtezi online

By ianuarie 21, 2015 One Comment

awkwardCand flirtezi online, este aproape imposibil sa nu te confrunti, la un moment dat, cu momente mai putin placute, fie ca afli ca partenerul tau a mintit in profilul facut, fie iti dai seama ca, de fapt, persoana cu care te-ai intalnit are o cu totul alta personalitate decat te anuntase. Ce e de facut in astfel de cazuri?

Partenerul tau a mintit in profilul online

Probabil una dintre cel mai des intalnite situatii stanjenitoare, la prima intalnire organizata dupa un flirt online, este sa descoperi ca partenerul tau a mintit si a “uitat” sa mentioneze anumite detalii semnificative din descrierea sa. Din moment ce asteptarile sunt foarte mari, cand vine vorba de o intalnire fata in fata, “eroarea” comisa nu poate fi scuzabila.

Solutia – Sari peste cina si mergi doar la o cafea

In momentul in care afli ca partenerul tau nu a spus adevarul cand si-a scris profilul online, cel mai bine ar fi sa anulezi planurile care includeau o cina prelungita si sa alegi ceva simplu, care sa dureze mai putin si sa care sa te salveze dintr-o situatie penibila, in care ar trebui sa stai de vorba multe ore cu o persoana nesincera.

Iti dai brusc seama ca nu stii nimic despre celalalt

In sfarsit v-ati intalnit, mergi la locul stabilit si, cand el apare, iti dai dintr-o data seama ca, pana in acest moment, ati fost doar “parteneri online” si ca tu nu stii nimic cu adevarat despre persoana cu care urmeaza sa petreci cateva ceasuri bune.

Solutia – Stabileste o “preintalnire”

In loc sa te pregatesti pentru “marea intalnire” si sa fii dezamagita sau sa treci prin situatia stanjenitoare in care nu stii ce sa spui fara protectia simbolica a monitorului de calculator, programeaza o intalnire scurta, in care sa va cunoasteti cu adevarat fata in fata. In cazul in care ai flirtat cu o persoana care se afla in alt oras, propune-i sa va intalniti mai intai cu ajutorul Skype, spre exemplu. Orice program care te scuteste de stres ajutandu-te sa iti vezi “live” viitorul partener de discutii este foarte bun.

Intalnirile online pot fi obositoare

Site-urile matrimoniale iti ofera numeroase optiuni si iti permit sa discuti aproape in acelasi timp cu diverse persoane. La prima vedere, aceasta flexibilitate pare un mare avantaj, insa, daca nu esti atenta, te vei trezi curand navigand pe foarte multe site-uri de acest fel, stabilind prea multe intalniri.

Solutia – Stabileste din start limitele

Cand te conectezi online, incearca sa iti impui un anumit interval de timp in care sa te concentrezi pe studierea profilelor si in care sa raspunzi mesajelor primite. Mai bine te organizezi putin decat sa stai ore in sir navigand pe site-uri diverse fara o tinta precisa, in cautarea partenerului potrivit. Si, nu in ultimul rand, ai rabdare. Cu totii stim cel putin un prieten care a avut o intalnire speciala cu o persoana pe care a cunoscut-o prima data in mediul virtual.

Tu ce solutii aplici ca sa eviti momentele stanjenitoare din timpul intalnirilor?

Foto: filmauation.com

Hai pe Sentimente

Comentarii

Leave a Reply