Recomandari

Cum sa il seduci folosindu-te de limbajul trupului

By iunie 19, 2015 No Comments

Cum-sa-seduci-un-barbat-intr-o-singura-seara--Cucereste-l-in-doar-cateva-ore-Uneori gesturile noastre spun mai multe decat am putea-o face noi in cuvinte, iar body-language-ul este extrem de important atunci cand vrei sa te pui in valoare in ochii unui barbat.

Daca iesi la o intalnire cu un barbat, el va ramane in gand cu o impresie generala despre tine, cu senzatiile pe care i le-ai provocat si nu neaparat cu subiectele de conversatie pe care le-ati abordat. Incearca sa ai o atitudine generala pozitiva deschisa si nu sta cu mainile in solduri sau incrucisate, acestea fiind pozitii care tradeaza o atitudine inchisa si o lipsa de interes.

Iata cum sa il seduci folosindu-te de gesturi si nu de cuvinte.

Contactul vizual

Daca ati iesit la o intalnire, uita-te in ochii lui in timp ce vorbiti, nu iti fixa privirea in farfurie sau la masa vecina, ci uita-te cu atentie la el. Astfel ii arati ca esti interesata de el si de ce are de zis.

Zambetul

O vorba celebra ne spune asa: “Chiar daca esti suparat, zambeste. Nu se stie cine s-ar putea indragosti de zambetul tau”. Asa este, zambetul este o arma de seductie care nu da gres niciodata. Oricine isi doreste sa-ti petreaca timpul langa o femeie vesela si zambitoare, asa ca daca ati iesit la intalnire incearca sa uiti de probleme, sa te simti bine si sa zambesti.

O atingere usoara

Atinge-l intr-o doara pe antebrat in timpul intalnirii. Introdu acest gest in contextul potrivit, de exemplu dupa ce a spus o gluma, zambeste si atinge-l discret. Cu siguranta ii vei atrage atentia asa. In acelasi timp, in timp ce stati la masa apleaca-te spre el in timpul discutiilor dandu-i de inteles ca iti doresti o apropiere mai mare.

Trece-ti degetele prin par

Fara sa exagerezi, trece-ti din cand in cand degetele prin par si dezgoleste-ti gatul. Este un gest foarte feminin, care nu-l va lasa pe niciun barbat indiferent.

Umezeste-ti buzele

Zona gurii este una dintre cele mai senzuale ale corpului nostru. Atrage-i atentia asupra ei umezindu-ti din cand in cand buzele. Nu exagera cu acest gest insa pentru ca a-i putea parea anxioasa sau nervoasa.

Uneori gesturile noastre spun mai multe decat am putea-o face noi in cuvinte, iar body-language-ul este extrem de important atunci cand vrei sa te pui in valoare in ochii unui barbat.

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: ele.ro

Hai pe Sentimente

Leave a Reply