DatingRecomandari

Cum te distrezi de Ziua Indragostitilor

By februarie 6, 2015 2 Comments

687234631Sa fii singur de Ziua Indragostitilor nu e niciun capat de tara. Continua sa ai incredere in datingul online si, pana cand iti vei gasi jumatatea (poate pe Sentimente.ro), urmareste sugestiile noastre pentru a te simti foarte bine chiar daca nu ești într-o relatie!

1. Organizeaza o seara de filme

Programeaza o seara de filme impreuna cu alti prieteni singuri. Singura conditie ca sa va distrati este sa ocoliti peliculele siropoase. Cu siguranta la cinema ruleaza si cateva filme de actiune, iar daca petrecerea va fi acasa, cu atat mai simplu este sa alegeti un program de filme care sa va binedispuna. Nu trebuie sa lipseasca popcornul, dulciurile si sucul. De Ziua Indragostitilor se ia pauza de la dieta!

2. Party Anti Valentine’s Day

Daca nu ai chef de filme. fa-ti un playlist de melodii vesele si invita-ti prietenii. Puteti juca board games-uri cum ar fi Catan sau Scrabble, sau jocuri ale copilariei Septica, Nu te supara frate!, Adevar sau Provocare, celebrul TOMANAP (Tari, Orase, Munti…) Cu mancare gustoasa, eventual gatita impreuna cu prietenii, si cocktailuri ale caror nume abia le puteti pronunta, cu siguranta iti vei aminti ca sa fii single nu este o pedeapsa, ci o oportunitate pentru a face lucrurile care iti plac si a te distra alaturi de prietenii tai.

3. Rasfata-te la SPA

Si ce daca nu ai programata o seara romantica de Ziua Indragostitilor? Acest lucru nu inseamna ca nu poti te poti bucura de un rasfat pe masura. O zi la piscina si SPA iti va reincarca bateriile si vei uita de toate grijile. Barbatii singuri pot opta pentru terapii energizante, mai ales cei care obisnuiesc sa-si suprasolicite muschii la sala de forta, iar femeile isi pot rasfata trupul cu impachetari cu ciocolata sau masaje de relaxare cu uleiuri exotice.

4. Escapada in afara orasului

Anul acesta, Ziua Indragostitilor pica sambata, deci ai putea pleca într-o escapada de weekend. Daca dispui de resurse financiare, ai putea alege un city break intr-o capitala europeana. Daca nu prea ai vrea sa cheltuiesti bani, te poti simti la fel de bine daca dai o fuga la munte sau sa vizitezi Palatul Mogosoaia, din apropierea Bucurestiului, in cazul in care locuiesti in zona.

5. Aranjeaza-te ca pentru o intalnire

E adevarat ca femeile au mai mult de castigat la acest capitol deoarece atunci cand ies din casa „ca scoase din cutie” se simt mult mai bine, mai increzatoare, chiar mai frumoase. Dar nici barbatii nu ar trebui sa faca exceptie de la acest lucru. Intr-o tinuta sic, de zile mari, petrece-ti ziua ca de obicei, iesi in oras, plimba-te prin locurile preferate, mergi la o piesa de teatru sau la un stand up. Nu poti fi trist atunci cand razi in hohote, nu?

6. Fa-ti un cadou!

Sigur doresti de ceva timp sa-ti cumperi ceva, dar nu te-ai indurat pana acum sa faci investitia. Asa ca nu sta pe ganduri. Daca ai fi avut un/o iubit/a, ai fi cheltuit deja aceeasi suma pe un cadou. De data aceasta, tu esti si expeditorul, si destinatarul!

7. Secret Cupid Party

De Craciun ai participat cu siguranta macar o data la Secret Santa. Este timpul sa repeti experienta cadourilor cu prietenii tai singuri. Impartiti biletele cu numele fiecaruia cu cateva zile inainte de Ziua Indragostitilor, stabiliti o limita de cheltuiala si spor la cumparaturi! Sambata faceti schimb de cadouri si bucurati-va de surprize!

Sau poți sa intri zilnic pe Sentimente.ro și asa iti cresti considerabil sansele sa intalnesti partenerul de vis!

Voi ce alte idei aveti pentru un Valentine’s Day atipic?

Foto: romancehotel.com

Hai pe Sentimente

Comentarii

Leave a Reply