Recomandari

Curiozitati de la lume luate si inapoi la lume date

By februarie 6, 2013 No Comments

Stiati ca… 

1. O femeie rosteste 8.000 – 9.000 de cuvinte pe zi, iar un bărbat obişnuit între 2.000 şi 4.000 de cuvinte pe zi.

Deci femeile vorbesc de două-trei ori mai mult decât bărbaţii.

Diferenţa se vede la cupluri seara, când se aşează la masă, pentru că, în mod normal, el şi-a terminat deja cele 4.000 de cuvinte, dar s-ar putea ca ea să mai aibă de spus vreo 4.000-5.000 de cuvinte.

 

2. Creierul bărbaţilor este organizat fie pentru a vorbi, fie pentru a asculta. Nu le pot face pe amândouă în acelaşi timp. Asta înseamnă că dacă un bărbat vorbeşte, el nu mai poate auzi nimic. In schimb, când vorbeşte, o femeie poate auzi în acelaşi timp. Deci, atunci când o femeie vorbeşte cu un bărbat, trebuie să-l lase să termine ce are de spus, altfel el nu poate auzi nimic.

 

3. In urma unui sondaj facut in SUA de compania Unilerver, majoritatea femeilor ar accepta 15 luni de abstinenta pentru o noua garderoba, iar unii barbati ar renunta de tot la sex daca ar scapa de munca.

 

4. Cei mai multi oameni cred ca barbatii sunt soferi mai buni decat femeile. Statisticile dovedesc insa ca raportat la numarul de kilometri parcursi, barbatii produc un numar dublu de accidente cu morti decat femeile. In plus, raportat la numarul de soferi din fiecare categorie, procentajul de barbati care primesc amenzi pentru incalcarea regulilor de circulatie este mai mare decat cel al femeilor. In plus, pana si pagubele materiale produse in urma accidentelor sunt mai mari atunci cand accidentele sunt opera barbatilor. Poate ca femeile par sa conduca mai nesigur si manevreaza mai greu, insa ele nu conduc nici periculos si nici agresiv, asa cum o fac barbatii!
Si atunci revin cu intrebarea: care soferi sunt mai buni, barbatii sau femeile? Ce conteaza cu adevarat, pana la urma? Nu sa ajungem teferi si in siguranta la destinatie?

 

5. Sansele ca un barbat sa aiba mai mult de 20 de parteneri sexuali de-a lungul vietii sunt de cinci ori mai mari decat in cazul femeilor.

 

Tu ce lucruri inedite stii despre femei si barbati?

 

Hai pe Sentimente

Leave a Reply