Ce e nouDatingRecomandari

Cum să-l faci să iasă cu tine la o întâlnire

By mai 6, 2021 2 Comments

Cu cât îmbătrânim, cu atât devine mai greu să ne dăm seama cum să întrebăm un bărbat dacă vrea să iasă la întâlnire. Dacă ai peste 40 de ani, cea mai mare parte a bărbaților pe care îi întâlnești fie sunt căsătoriți, fie au deja o altă relație.

    În cazul în care ești o femeie care a avut parte de urcușuri și coborâșuri în istoria ei romantică, ar trebui să-ți dai seama care ar fi cel mai bun mod de a-l întreba pe un bărbat, mai ales dacă nu știi sigur dacă este un burlac. S-ar putea să te gândești că o femeie așteaptă ca bărbatul să facă primul pas.

   Bărbatul pe care îl privești chiar poate fi interesat de tine, însă după toate conversațiile, este posibil să nu vrea ca intențiile sale să fie înțelese greșit. De fapt, unul din trei bărbați își face griji că acțiunile lor pot fi percepute ca hărțuire sexuală. Deci, dacă îi este teamă că i-ai putea lua avansurile într-un mod greșit, ar prefera să nu își asume riscul.

   Opțiunea ta? Întreabă-l dacă vrea să vă întâlniți cât mai curând! Ești o femeie puternică care nu ar trebui să îi fie teamă de nimic.

Pentru a-ți mări șansele de a primi un accept din partea lui, te poți folosi de următoarele:

1. Invită-l la o întâlnire cu tine și cu un grup de prieteni

Pentru majoritatea femeilor, în special după divorț sau după relații de lungă durată – cea mai mare barieră este respingerea. Cheia succesului este de a fi încrezătoare și de a-ți urma dorința până la capăt.

   O strategie bună dacă pur și simplu nu reușești să treci peste frica de respingere este să îl inviți să iasă cu tine și cu un grup de prieteni. Vei vedea clar dacă își dorește doar o noapte cu tine, sau să fiți doar prieteni, fapt care nu este deloc greșit, câștigi un nou prieten, veți ieși cu toții și vă veți distra minunat. 

   S-ar putea să fii tristă că nu are sentimente pentru tine, dar nu știi niciodată: s-ar putea doar să te alegi cu un prieten cool, ori după ce îți acceptă invitația, petrece timp cu tine și își dă seama că există o scânteie între voi.

   Oricum ar fi, vei câștiga. Iar respingerea este minimă. Sper că ai câștigat încrederea de a-l întreba cu următoarea ocazie.

2. Invită-l la o cafea

O invitație la cafea este varianta cea mai sigură și cu riscul cel mai mic de respingere. Puțini oameni o vor refuza atunci când sunt disponibili.

Întâlnirea la cafea aduce cu ea un sentiment de liniște. Nu reprezintă o cheltuială financiară uriașă și nici nu conține alcool care ar putea să-ți împiedice simțurile. Și durează puțin timp! Dacă lucrurile nu merg bine, plecați de acolo în mai puțin de o oră. Dacă merg bine, sorbiți încet sau comandați-vă un alt latte.

3. Folosește trucul „Am un bilet în plus”

 Dacă ați văzut “Cum să pierzi un tip în 10 zile” îți vei aminti că Andie scoate la iveală biletele de baschet mult dorite. A putut rezista Benjamin? Desigur că nu.

Ia în considerare ce tip de bilete vrei să oferi. Va fi de acord să meargă cu tine la un concert Celine Dion doar dacă chiar te place cu adevărat. Este posibil ca el să prefere mai mult o participare la un eveniment sportiv, la un festival al berii sau la un concert pentru un artist care îi place.

4. Profitați de hobby-urile care vă plac la amândoi

 Un tip din cercul tău de prieteni este la fel de interesat de ciclism ca și tine. Aceasta este o oportunitate fantastică de a transforma acel hobby comun într-o întâlnire. Cel mai bun mod de a-i cere unui tip să vă întâlniți este să o faci într-un mod atât de natural încât să nu-și dea seama imediat că îl inviți la o întâlnire.

   Poți spune: Merg să mă plimb în parc cu bicicleta în fiecare weekend, la apusul soarelui. Mi-ar plăcea să am un prieten cu care să mă plimb. Vrei să vii?

   Deoarece obișnuiește și el să meargă pe bicicletă, sunt șanse mari să accepte. Și dacă nu reușește, ar putea sugera o altă zi pentru aceeași activitate.

5. Cumpără-i ceva de băut

Nu este obișnuit ca o femeie să cumpere băuturi pentru bărbați, de aceea funcționează atât de bine! El va fi atât de uimit de gest, încât va accepta imediat și veți câștiga întâlnirea. Ceea ce se va întâmpla în continuare, depinde de tine.

6. Pune un prieten să vorbească cu el pentru tine și află dacă dacă vrea să iasă la întâlnire

 Această metodă funcționează bine dacă sunteți într-un bar sau la o petrecere. Roag-o pe prietena sau pe prietenul tău să se apropie de el și să-l întrebe dacă este singur. Astfel vei afla clar dacă vrea să iasă la întâlnire și vei acționa în consecință.

7. Întâlnire online

Un studiu recent arată că cuplurile care se întâlnesc online nu numai că au mai multe în comun, dar au și mai multă satisfacție în relațiile lor!

   Dacă aștepți o săptămână sau mai mult, elanul a dispărut și probabil că ai doar un prieten. O vorbă spune așa: bate fierul când este cald! Trimite-i un mesaj de bună dimineața, urează-i o zi frumoasă, pune-i întrebări interesante, ai să vezi că este benefic pentru amândoi.

   Unele aplicații, cum ar fi Sentimente.ro, îți pun la dispoziție cea mai mare comunitate de matrimoniale din România. Fie că vrei să-ți faci prieteni, sau să îți găsești jumătatea, ești cu siguranță în locul potrivit. 

Ia atitudine, prinde momentul oportun, profită de orice moment și spune-i ce ai de spus, nu ai nimic de pierdut!

Hai pe Sentimente

Comentarii

Leave a Reply