Recomandari

Dezamagit/a de intalniri? Afla cum sa-ti revii dupa o perioada dificila

By aprilie 10, 2015 No Comments

pensive woman biting lipsTi-ai pus toate sperantele in planul de a-ti gasi sufletul pereche si toate incercarile de pana acum au esuat? Tuturor ni se intampla sa visam cu ochii deschisi la relatia perfecta si sa ne cramponam de intalniri nereusite si deceptii amoroase.

De aceea, ai nevoie de ceva care sa te faca sa privesti lucrurile cu mai multa degajare si sa nu mai iei in tragic fiecare obstacol care iti sta in cale. Orice sut este un pas inainte, asa ca iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa iti revii complet dupa o perioada neprielnica afectiunii:

1. Priveste lucrurile in perspectiva

Poate ca nu ti-ai gasit inca jumatatea, dar asta nu inseamna neaparat ca nu ai succes in dragoste. Gandeste-te la toate conversatiile pe care le-ai avut cu persoane de sex opus, la flirturile care ti-au fortificat increderea in fortele proprii si la intalnirile placute de care ai avut parte, chiar daca nu s-au materializat ulterior in relatii serioase. Invata sa iti pretuiesti fiecare mica reusita si inarmeaza-te cu rabdare, pentru ca lucrurile grozave nu se intampla de pe o zi pe alta.

2. Ia o pauza

Deconecteaza-te putin de mediul online si ancoreaza-te in viata reala. Iesi cu prietenii, viziteaza-ti rudele, calatoreste in locuri in care iti doresti sa ajungi. Dupa cateva saptamani de absenta, emailurile si mesajele vor incepe sa curga din nou. In plus, vei avea toate resursele fotografice pentru a-ti actualiza profilul astfel incat sa atragi cat mai multi potentiali parteneri.

3. Fa-ti planuri de primavara

Nu te limita la conexiunea de internet, viata reala se intampla dupa ce inchizi laptopul. Gaseste evenimente interesante la care sa participi, implica-te in actiuni de voluntariat, mergi la concerte si spectacole de teatru si viziteaza galeriile de arta preferate. Peste tot sunt oameni singuri, asa ca nu te limita la spatiul virtual atunci cand iti cauti jumatatea.

4. Bucura-te de singuratate

Citeste ultimele aparitii din librarii, vizioneaza cele mai noi filme, calatoreste singur/a sau cu cei mai buni amici in locuri noi si investeste in pasiunile tale. La finalul verii, cand vei fi deja implicat/a in activitati de cuplu, te vei bucura ca ai stiut sa profiti la timp de singuratate.

Tu cum iti revii dupa o perioada dificila?

Foto: cultnoise.com

Hai pe Sentimente

Leave a Reply