Recomandari

Greselile din strategia ta de flirt

By iunie 19, 2015 No Comments

getthegirlyouwant-girlfriendactivationsystem

Flirtul poate fi considerat o arta, iar cine o stapaneste bine isi gaseste calea catre inima oricui. De multe ori insa, atunci cand ne place mult o alta persoana, din cauza emotiilor, facem gafe care in loc sa o apropie de noi, o pune pe fuga.

Iata care sunt greselile cel mai des intalnite in flirt si pe care ar trebui sa le eviti.

1. Vorbesti numai despre tine

Acest lucru nu face altceva decat sa ne faca sa parem egoisti si egocentrici. In general avem tendinta sa vorbim mult despre noi pentru a ne pune in evidenta calitatile, insa trebuie sa lasi un pic de spatiu si celeilalte persoane. Arata-te interesat si de persoana cu care discuti, nimeni nu vrea sa fie intr-o relatie cu cineva care vorbeste neincetat despre propria persoana.

2. Un pahar in plus pentru a prinde curaj

Nu face greseala sa crezi ca daca esti un pic ametit s-ar putea sa fii mai fermecator sau sa ai mai mult curaj sa abordezi pe cineva. Pe nimeni nu impresioneaza un pretendent care abia se tine pe picioare si care miroase ca o distilerie.

3. Glume intepatoare

S-ar putea sa ti se para amuzant sa faci glume ironice, insa mai bine pastreaza intepaturile pentru cand o sa va cunoasteti mai bine. Fara sa-ti dai seama ai putea sa jignesti persoana cu care vrei sa flirtezi.

4. Falsele pasiuni

“Iti place jazz-ul? Si mie”, iti pare cunoscuta o astfel de replica? In cazul in care crezi ca vei deveni mai interesant daca ii impartasesti pasiunile, te inseli. Sunt multe sanse ca la un moment dat sa-si dea seama ca ce i-ai spus nu e adevarat, iar momentul nu poate fi decat penibil. Mai bine spune “Nu prea am ascultat jazz, dar mi-ar placea sa ascultam impreuna”.

5. Prea mult, prea repede

Sa zicem ca v-ati intalnit in club si aveti o gramada de lucruri in comun. Nu strica totul propunand sa mergeti la tine. S-ar putea sa accepte, insa exista mult mai multe sanse ca indrazneala ta sa nu fie atat de fermecatoare pe cat crezi. Citeste foarte bine contextul si raspunsurile pe care le primesti pentru a sti cum sa actionezi.

Sursa foto: communityspaksnotes.com

Hai pe Sentimente

Leave a Reply