Recomandari

O frumoasa poveste de iubire nascuta pe Sentimente.ro

By februarie 13, 2013 No Comments

“Am inceput prima data sa ne scriem mesaje pe la sfarsitul lunii Octombrie 2012. Norocul a facut ca amandoi sa ne placem si de aici incolo au curs multe nopti lungi de discutii. La inceput ea a fost reticienta in privinta intalnirii, datorita modului in care ne cunoscusem.

Treptat, dupa indelungi discutii si dupa ce ne-am mai cunoscut cat de cat, a acceptat in sfarsit sa ne intalnim. Am iesit de doua ori, la inceputul lunii Noiembrie, dupa care a inceput idila noastra. Am descoperit ca ne asemanam foarte mult si ca ne si completam reciproc, ceva ce nici unul din noi nu mai avuse inainte.

A existat o conexiune, o chimie foarte puternica intre noi inca din primele dati, iar relatia noastra a avansat intr-un ritm rapid. Astfel am ajus ca in data de 30 Decembrie 2012 sa o cer in casatorie, iar ea a acceptat. Acum suntem in febra pregatirilor de nunta, deoarece a fost un an prielnic pentru amandoi si ne-am decis ca acum este momentul, daca amandoi ne dorim acest lucru atat de mult.

Suntem foarte incantati de aceasta uniune a noastra si dorim sa multumim echipei sentimente.ro pentru ca ne-a oferit sansa de a ne gasi. ”

 

Mihai si Cristina

Hai pe Sentimente

Leave a Reply