Recomandari

La ce merita sa renunti in numele iubirii

By februarie 27, 2015 One Comment

schimbariDragostea inseamna uneori si sacrificii. Chiar daca nu e usor, exista unele compromisuri pe care merita sa le faci in numele iubirii. Iata care sunt schimbarile pe care le poti face de dragul unei persoane:

Viciile

Perspectiva unei relatii stabile se poate dovedi o ocazie perfecta pentru a te determina sa renunti la vicii. Sau macar la o parte dintre ele. Daca fumezi, iar iubitul sau iubita ta se arata nemultumit/a de acest obicei nesanatos, atunci merita sa te gandesti serios la ce poti face in acest sens. Poti rari cantitatea de tigari fumate sau poti evita sa fumezi in prezenta lui/ei. Insa cel mai sigur este sa elimini raul din radacina. Nu e deloc rusinos sa te lasi de fumat doar pentru a-i face cuiva pe plac. In curand, iti vei multumi pentru alegerea facuta si pentru efortul depus.

Hobby-urile

Poate ca iti plac sporturile extreme, riscante, insa partenerul de viata s-ar putea arata ingrijorat pentru integritatea ta fizica. Nu inseamna sa renunti odata pentru totdeauna la pasiunile tale, insa poti sa mergi mai rar la bunjee jumping sau la competitiile de escalada montana. In schimb, poti inlocui aceste activitati cu unele la care sa iti implici si iubitul/ iubita. Poate fi vorba despre niste cursuri de dans sau despre alte sporturi care se pot practica in doi precum tenisul.

Obiceiurile proaste

Cine poate spune despre sine ca e perfect? E clar ca nimeni, asadar nici tu. Fa o introspectie si stabileste care sunt obiceiurile proaste dobandite in ultimii ani. Poate ca te-ai obisnuit sa iesi seara de seara cu prietenii si sa va intindeti la povesti pana tarziu. Sau poate ca in loc sa dai dovada de o punctualitate nemteasca, esti pe punctul sa intarzii inca de la primele intalniri. Gandeste-te daca cel/cea de langa tine este dispus/a sau obligat/a sa iti accepte toate aceste deprinderi urate.

Atitudinea

E drept ca suntem diferiti, dar asta ne face cu atat mai interesanti unii in ochii celorlalti. Nu pleca de la bun inceput de la premiza ca esti asa cum esti si ca nu ai niciun motiv sa te schimbi. Cel putin in ceea ce priveste comportamentul e bine sa iti masori atitudinea. Daca, spre exemplu, esti genul care mai degraba ar sta in casa si ar lenevi in fata televizorului decat sa iasa la plimbare prin parc, gadeste-te doar ca ii faci o placere persoanei dragi. E un lucru banal si nu are sens sa starnesti intutil discutii.

Ce alte lucruri crezi ca merit sa schimbi din dragoste?

Foto: nuestrorumbo.imujer.com

Hai pe Sentimente

Comentarii

Leave a Reply