Recomandari

Regulile nescrise ale datingului online

By iunie 19, 2015 One Comment

header-online-datingCu totii stim o gramada de cupluri in jurul nostru care s-au cunoscute pe internet, prin intermediul site-urilor de socializare sau a site-urile de dating. Daca vrei sa le ingrosi randurile trebuie sa stii ca exista cateva reguli nescrise in ceea ce priveste dating-ul online.

Noi iti aratam ce ar trebui sa stii despre intalnirile online.

1. Fii sincer

E firesc ca atunci cand iti pui o poza pe un site matrimonial sa alegi o fotografie in care arati cat mai bine, insa nu trebuie sa exagerezi punand o poza modificata cu ajutorul programelor de editare sau o poza foarte veche, care nu mai este de actualitate.

In acelasi timp, nu scrie pe profil informatii ireale, vrand sa te “cosmetizezi” putin si sa pari mai interesant. Odata ce interlocuitorii tai vor descoperi ca aceste informatii nu sunt adevarate, cu siguranta vor ramane dezamagiti si nu vor mai vrea sa mai discute cu tine. Gandeste-te ca nici tie nu ti-ar placea sa fii mintit.

2. Intentiile la vedere

Pe un site matrimonial au in general profil oamenii care sunt in cautarea unui partener. Daca tu nu vrei decat o aventura de o noapte sau pur si simplu vrei sa-ti imbogatesti cercul de amici, spune de la bun inceput acest lucru. Fa-ti intentiile cunoscute si nu induce in eroare ceilalti utilizatori.

3. Insistenta nu va avea efectul scontat

Daca nu ti se raspunde la mesaj nu insista prea mult. Poti trimite doua mesaje, insa de aici incolo mingea nu mai este in terenul tau. Insistenta nu te va ajuta cu nimic, iar daca lasi 20 de mesaje fara sa primesti raspuns la niciunul, s-ar putea sa creezi o impresie gresita.

4. Trateaza conversatiile online ca pe cele de la o intalnire fata in fata

Aceasta este o regula foarte importanta. Nu te lasa ingradit de faptul ca discutati prin intermediul internetului si nu face-to-face. Pune aceleasi intrebari pe care le-ai pune la orice intalnire romantica si abordeaza aceleasi subiecte fara sa-ti fie teama ca daca spui prea multe s-ar putea sa nu mai aveti ce vorbi atunci cand o sa va intalniti.

Sursa foto: digitaltrends.com

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • vrabie daniel spune:

    Perfect adevarat. Nu stiu ce profesiune de baza are cel(cea) care a enumerat aceste cateva reguli dar ca unul ce si-a (re)gasit jumatatea prin unui astfel de site(cand nu se mai astepta la nimic) va pot spune ca sunt perfect adevarate si demne de urmat.
    Neseriozitatea este cheia…insuccesului atunci cand cauti pe cineva care sa te vrea. Minciuna are picioare scurte si
    da nastere la dezamagire in cel mai scurt timp.Asta pentru ca viata bate filmul.Intotdeauna si peste tot. O intalnire fata in fata spulbera totul in timp record atunci cand ai profitat de anonimat si ti-ai “cosmetizat imaginea” din greu.

Leave a Reply