Recomandari

Semnele care iti arata ca esti “cealalta femeie” din viata lui

By iunie 23, 2015 No Comments

cealalta-femeie-din-viata-luiE atat de greu sa ai incredere intr-un barbat in ziua de azi, iar retelele de socializare si superficialitatea la care s-a ajuns in ultimii ani nu te ajuta prea mult.

In plus, viata agitata, orele de lucru peste program si alergatura dintr-o parte in alta nu par sa fie nici ele de partea monogamiei. Si cu cat rata divorturilor creste pe zi ce trece, cu atat ajungi sa te indoiesti de tot ce inseamna relatie.

Nu trebuie insa sa duci lucrurile in aceasta extrema, insa ti-ar prinde bine sa iti dai seama daca esti chiar tu “cealalta femeie” si sa decizi ce trebuie sa faci mai departe pentru a-ti regasi linistea si fericirea. Iata cateva semne care iti indica faptul ca nu ocupi primul loc in inima sa:

Va intalniti mereu in locuri secrete

Stii restaurantul ala de care nu a auzit nimeni in afara de tine si care nu are nici site si nici adresa mentionata pe internet? Nu, nu este atat de select incat vorbeste de la sine, insa partenerul tau a reusit sa-l gaseasca cu greu tocmai pentru a pastra discretia in ceea ce va priveste. Altfel cum iti explici ca nu iesiti niciodata in locuri cunoscute, in parc sau chiar la shopping impreuna?

Isi tine mereu telefonul pe silentios

Telefonul lui nu suna niciodata, ci doar vibreaza din cand in cand, iar in acele momente il ignora cu desavarsire? Ar putea fi sotia sau iubita lui cea care il suna, iar tu esti fie “delegatia”, fie “sedinta prelungita”.

Nu ai fost niciodata la el acasa

De fiecare data cand va intalniti, seara se sfarseste la tine? Si chiar nu te-ai intrebat niciodata de ce tu nu ai trecut pragul casei sale? Acum te-ai putea gandi ca acolo locuieste cu prima femeie din viata lui sau ca pur si simplu ii este teama ca tu sa intri in posesia adresei. Cine stie, poate-ai vrea sa-l surprinzi vreodata…

Nu va petreceti vacantele impreuna

El nu poate niciodata sa-si ia concediu sau sa plece macar un weekend undeva, pentru ca are un job atat de solicitant in care prezenta lui este vitala absolut tot timpul. Cand nu e jobul, e un eveniment in familie. Cand nu e un eveniment in familie, sunt prietenii lui care au nevoie de el. Si reuseste sa-ti refuze dreptul la vacanta in cuplu in timp ce el pare un adevarat erou mereu dispus sa se sacrifice pentru cei dragi. Iti poti inchipui o minciuna mai romantica?

Sursa foto: fetelestiu.ro

Hai pe Sentimente

Leave a Reply