Senticafe

3 moduri simple de a cunoaste oameni noi si a lega prietenii

By iulie 20, 2016 ianuarie 14th, 2021 No Comments

cunoaste oameni noi - Sentimente.ro

Multora dintre noi ne este greu sa iesim din zona de confort si sa cunoaste oameni noi. Ne invartim in jurul aceluiasi cerc de prieteni, facem constant aceleasi lucruri, motiv pentru care totul devine plictisitor si lipsit de spectacol.

Insa ce trebuie facut pentru a anima putin viata cu care ne-am obisnuit si care tinde sa pice in banal? Iata cateva modalitati prin care vei avea sansa sa cunosti oameni noi, sa legi prietenii si astfel sa faci fiecare zi mai interesanta decat alta:

Iesi in afara orasului

Te invarti zi de zi in aceleasi locuri. Deja intalnesti mereu aceleasi fete, aceiasi oameni prinsi si ei in gramada de griji care tind sa ne acapareze pe fiecare in parte. La serviciu, subiectele de discutie nu par sa se mai schimbe, iar pe drumul spre casa, asemenea tuturor celorlalti, te indrepti cu privirea in telefon si cu castile in urechi, ascultand muzica preferata. Evident, poti fi multumit cu aceasta stare de fapt, dar cu siguranta ca iti doresti ceva mai mult de atat. Si cum poti schimba putin lucrurile?

Ei bine, ia-ti rucsacul in spate si pleaca un weekend undeva departe, unde sa nu cunosti pe nimeni. Nu trebuie sa te sperie asta, ci, din contra, chiar faptul ca nu vei fi inconjurat de oameni cunoscuti trebuie sa te incurajeze sa faci pasul. Pentru ca, stii ceva? Iti vei face rapid prieteni noi! Vei fi uimit de cat de usor reusesti sa comunici cu cei din jur cu care nici nu stii cate ai in comun. Asadar, o drumetie la munte, spre exemplu, e binevenita din cand in cand.

Participa la un eveniment inedit

Un blind date, un speed date sau orice alt eveniment care are ceva iesit din comun are menirea sa te scoata din rutina si sa iti arate si partea distractiva a vietii. Pentru ca, nu-i asa, exista o multime de lucruri interesante pe care le poti face, trebuie doar sa fii deschis catre ele.

Chiar daca esti singur sau intr-o relatie, distractia trebuie sa fie cuvantul de ordine al fiecarei saptamani. In felul acesta iti vei creste stima de sine si vei vedea ca exista si altceva in afara de serviciu si casa.

Dezvolta-ti un talent ascuns

Stiai ca fiecare dintre noi avem cate un talent in stare latenta? Cu toate acestea, putini sunt cei care il constientizeaza si care il si exploateaza la adevarata sa valoare. Pictura, poezia, actoria, dansul pot fi abilitati pe care trebuie doar sa insisti putin mai mult pentru a le scoate la lumina.

La cursurile de dans, spre exemplu, ori la orele de pictura, ai sansa intalnesti persoane care au aceleasi talente si preocupari cu tine, iar acest lucru e cat se poate de incurajator, fiindca iti da incredere si putere sa continui ceea ce ai inceput.

Daca te intrebi la ce astfel de eveniment ai putea sa iei parte, iti recomandam sa accesezi platforma SentiCafe.ro. Vei gasi cu siguranta ceva interesant de facut!

Hai pe Sentimente

Leave a Reply