Senticafe

4 motive pentru care singuratatea nu-i deloc o tragedie

By iulie 20, 2016 No Comments

senticafe2_singuratate

Tocmai ai trecut printr-o despartire? Curaj! Viata e frumoasa si merita sa te bucuri de ea in continuare! Revino-ti cat poti de rapid si vezi partea buna a lucrurilor!

Nu trebuie sa te izolezi, sa te autopedespesti pentru faptul ca ai ajuns in acest punct. Din contra! Considera ca ai luat o decizie inteleapta si incepe sa iti construiesti viitorul pas cu pas. Iata cateva motive intemeiate sa te bucuri de statutul de persoana singura:

Profita de libertate

Abia dupa o despartire apreciezi mai mult libertatea, pui mai mult pret pe independenta ta. Pentru ca, nu-i asa, nu ai nevoie neaparat de cineva care sa iti spuna cat de important esti sau care sa iti spuna cat de mult te iubeste. La urma urmei, nu te iubesti tu suficient de mult si nu te pretuiesti indeajuns? Esti in stare sa faci lucrurile pe cont propriu, sa te rasfeti fara sa fii dependent de o alta persoana. Profita, asadar, de independenta!

Castigi mai mult

In clipa in care esti singur, tot venitul tau iti apartine. Nu mai trebuie sa imparti cu nimeni banii pe care ii castigi. Poate suna egoist, insa vei realiza ca ai mai multi bani de care poti profita dupa bunul plac, fara sa trebuiasca sa dai nimanui niciun fel de explicatii. In plus, economisesti si prin simplul fapt ca nu mai trebuie sa faci cadouri sau sa achiti facturi grase la telefon dupa convorbirile indelungi purtate zi de zi. In felul asta, chiar vei putea pune deoparte niste bani.

Parintii se vor bucura de prezenta ta

Pentru parinti, indiferent ce varsta ai, reprezinti cea mai importanta persoana cu putinta, iar faptul ca vei avea mai mult timp de petrecut alaturi de ei va fi pentru ei o adevarata binecuvantare. Vei realiza si tu ca, indiferent cu cine ai o relatie, parintii vor ramane alaturi de tine. Iar atunci cand esti singur, este momentul lor sa iti arate toata dragostea lor.

Iti poti descoperi un talent ascuns

Ei bine, atunci cand esti singur ai ocazia sa te descoperi mai mult si mai mult pe tine. Si, de ce nu, chiar sa iti dezvalui un talent ascuns pe care nici macar tu nu credeai ca il ai. Poate ai ureche muzicala si reusesti sa inveti rapid sa canti la un instrument. Sau poate simtul umorului scoate la iveala actorul de stand-up din tine! Nu se stie niciodata ce zace cu adevarat in interiorul tau, trebuie doar sa descoperi. Si cum poti face asta? Ei bine, participand la ateliere de dezvoltare personala sau chiar la cursuri, cum ar fi cele de dans, spre exemplu.

Daca te afli intr-un astfel de moment de autodescoperire, te invitam pe platforma SentiCafe.ro, unde vei gasi o multime de astfel de evenimente la care sa te cunosti mai bine pe tine si unde, cu ajutorul unor specialisti, sa iti identifici acea latura ascunsa care merita exploatata.

Hai pe Sentimente

Leave a Reply