Senticafe

5 emotii pozitive pe care le poti experimenta fara sa fii intr-o relatie

By iunie 7, 2016 No Comments

Senticafe Recunostinta, incredere, speranta. Sunt doar cateva dintre sentimentele pe care le poti trai si fara sa fii ancorat intr-o relatie. Si asta intrucat singuratatea nu inseamna izolare. Iata cateva dintre sentimentele de care ai ocazia sa te bucuri atunci cand esti pe cont propriu:

Speranta

“Speranta” atunci cand esti intr-o relatie comparativ cu “speranta” atunci cand ai luat o pauza de la viata de cuplu sunt doua lucruri complet diferite, dar la fel de importante. Atunci cand incetezi sa iti cauti dragostea vietii tale, speranta te impinge catre alte lucruri valoroase. Practic, in loc sa iti canalizezi eforturile spre cautarea dragostei sau spre mentinerea relatiei, ai ocazia sa descoperi ca nu graviteaza totul in jurul iubirii si ca poti face si alte lucruri.

Dragoste

Cine e singur pentru ca nu are un partener are in continuare parte de dragostea parintilor, a prietenilor, a familiei. Faptul ca nu ai o relatie de cuplu nu te face mai putin merituos decat cei care au. Trebuie sa inveti sa te iubesti pe tine si atunci vei descoperi ce om minunat esti, iar dragostea va veni de la sine.

Fericire

Pentru a fi fericit nu trebuie sa te bazezi pe nimeni altcineva in afara de tine. Este cel mai sanatos si vei vedea ca poti fi intr-adevar fericit. Sunt o multime de lucruri marunte care te inconjoara si care iti pot aduce multa multumire. Totul este sa le descoperi si sa le apreciezi la adevarata lor valoare.

Relaxare

Relaxare de unul singur este cea mai inalta forma de relaxare pe care o poti experimenta vreodata. Este mai eficienta decat atunci cand are loc in cuplu sau cu gasca de prieteni. Reincarca-ti bateriile facand lucrurile care iti fac placere. Mediteaza in liniste, reflecteaza la trecut, prezent si viitor si vei deveni usor-usor o varianta a ta imbunatatita.

Incredere

Increderea in sine nu trebuie sa fie strans legata de apartenenta la un cuplu. Acest lucru te face vulnerabil intrucat atunci cand relatia se destrama iti pierzi si increderea in tine. Tu trebuie sa ai incredere in primul rand in tine, in ceea ce stii, ceea ce poti, ceea ce vrei, iar toate acestea le obtii tu cu tine insuti.

Siguranta

Multa lume asociaza siguranta cu apartenenta la un cuplu intrucat vad parteneriatul ca oferindu-i securitatea necesara pur si simplu pentru ca ai pe cine sa te bazezi. Da, este adevarat, dar siguranta nu este garantata intr-o relatie asa cum nici tu nu inseamna ca esti in pericol intrucat nu esti intr-o relatie. Securitatea vine din a avea un sistem de sprijin, iar tu esti inconjurat de o multime de oameni uimitori pe care te poti baza.

Pentru a experimenta toate aceste sentimente trebuie sa te cunosti pe tine insuti. Platforma SentiCafe.ro iti ofera ocazia sa iei parte la ateliere de autocunoastere si la workshopuri la care sa afli cat mai multe despre tine pentru a fi un om mai bun, mai frumos si mai multumit de tine.

Hai pe Sentimente

Leave a Reply