Senticafe

7 lucruri pe care trebuie sa le faci inainte de urmatoarea relatie

By iulie 22, 2016 3 Comments

senticafe3_inainte de relatie foto

Nu e un capat de lume atunci cand o relatie se incheie. E important cum privesti lucrurile si cum te repliezi. Chiar daca iti doresti sau nu sa intri rapid intr-o noua relatie, e important sa te bucuri de timpul pe care il ai si sa te distrezi cat mai mult. Exploreaza, invata, asuma-ti riscuri!

Nu stii ce poti face si ai nevoie de inspiratie? Iata cateva lucruri pe care le poti incerca inainte sa te aventurezi intr-o noua relatie:

1. Pleaca intr-o calatorie

Ia-ti prietenii apropiati si plecati pe undeva. Fara iubiti/e. Doar voi, ca in adolescenta. Hai, ca se poate! Si va fi foarte distractiv. Sau alege-ti o excursie la intamplare, dintr-un catalog turistic. N-ai nimic de pierdut.

2. Fa ceva inedit

Rafting, calarie, snowboarding, bungeejumping sunt doar cateva dintre variantele pentru care poti opta in aceasta „vacanta” dintre relatii. Nu ai nevoie de nimeni care sa faca asta impreuna cu tine. Traieste-ti independenta si simte-te minunat, eliberat.

3. Pierde macar o noapte pentru distractie

De ce sa nu stai intr-un club pana in zori cata vreme oricum nu e nimeni care sa isi faca griji pentru tine. Nu ai de dat niciun fel de explicatii, asa ca bucura-te de o noapte doar a ta, in care sa te simti cat mai bine cu putinta.

4. Cumpara-ti ceva ce-ti doreai demult

Banii pe care ii castigi sunt ai tai si numai ai tai. Nu trebuie sa iti justifici in fata nimanui cheltuielile facute, asa ca e momentul cel mai potrivit sa dai banii pe un obiect pe care ti-l doreai de multa vreme. Poate fi o piesa vestimentara extravaganta sau un parfum de lux. Te vei simti extraordinar.

5. Stabileste-ti un obiectiv pe termen lung

Ti-aidorit dintotdeauna sa urmezi un curs special de fotografie si sa devii profesionist in domeniu? Ori sa te muti in strainatate? Sau sa incepi o afacere? Ei bine, e momentul oportun sa pui la cale ceva cu efecte pe termen lung si sa-ti concentrezi toata energia.

6. Participa la un eveniment de autocunoastere

Mergi undeva unde ai putea sa descoperi ceva nou despre tine. Despre viata ta, despre felul in care iubesti, despre felul in care gandesti. Sa descoperi, cu ajutorul unui specialist in psihologie, ce anume iti doresti de la viata. Vei gasi astfelde evenimente inclusiv pe platforma SentiCafe.ro.

7. Profita de timp pentru reflectie

Petrece-ti timp incercand sa reflectezi asupra trecutului. In acest fel iti vei da seama mai bine unde ai gresit si ce anume ti-ai dori de la viitor. De ce nu ai fost fericit/a in relatia care tocmai s-a incheiat? Ce iti doresti de la urmatoarea relatie? Cauta raspunsuri si vei reusi sa privesti obiectiv si mult mai optimist in viitor.

Daca simti nevoia de inspiratie, intra pe SentiCafe.ro. Vei gasi cu siguranta ceva interesant de facut!

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • Hombre con muchas aspiraciones en mi vida..solitario. ..osado…sin fronteras en mi haspiracion por alcanzar el éxito. .un triunfador…pero sin ese complemento todavía. ..para lograr lo “inalcansable”..lo que e buscado toda mi vida..lo imposible transformarlo en posible. .y necesito ese complemento en mi vida..un ser que me acepte como soy y me ayude a encontrar la superación total..lo que busco para nuestras vidas..lo que la gente del común no se atreve a conseguir…busco una mujer…mi alma gemela o algo parecido..soñadora..sin prejuicios..algo vicios sin caer en lo material..com muchas aspiraciones…temerosa de Dios…con valores éticos y morales..emprendedora… (será que si la consigo ha si..o es mucho pedir..?)..emprendedora fin…una mujer…con ganas de vivir y compartí con migo una vida diferente al modelo actual de parejas..regido dos y dirección dos por DIOS…se le apuntan..!!!..es sacrificar un poco vanidad de vanidades…!!!. animensen…es…hermoso. .vivir así. .con DIOS en sus vidas..!!!!***

    • 💖💖💖..la vida en Cristo Jesús Vale todo…y no soy fanático. ..soy Cristiano Católico. ..creo en la Trinidad y en Maria Santísima. ..claro que si..Sólo soy un convencido de que hacerle caso a Papá Dios..es lo mejor que podemos hacer para nuestras vidas…y así no sufrir tanto…vivir…vivir…para vivír. ..solo vale la pena vivir para vivir. ..como lo dice Joan Manuel Serad..en su cancion…vivamos es lo más inteligente que podemos hacer…!!!!

  • Silvia Meut spune:

    Vreau sa ies in oras cu prietenii si necunoscuti

Leave a Reply