Senticafe

Cum iti poate schimba viata o excursie in afara orasului

By iunie 29, 2016 No Comments

SC5_excursie afara orasului E vara si mai mult ca oricand iti doresti ca macar in weekenduri sa evadezi in afara orasului pentru a te bucura de peisaje, de aer curat, de relaxare. Beneficiile unei astfel de calatorii sunt majore, iar ceea ce probabil nu stiai este ca pana si o banala excursie iti poate schimba viata.

Iata de ce merita sa iesi mai des, sa te plimbi cat mai mult cu putinta:

Stimuleaza creativitatea

Calatoriile reprezinta una dintre cele mai simple si in acelasi timp placute modalitati de stimulare a creativitatii, arata studii recente. Astfel, inaintea unui examen sau inaintea predarii unui proiect, o excursie de doar doua zile in afara orasului are rolul de a te ajuta sa te concentrezi mai bine, dar si sa dai tot ceea ce ai mai bun. Mai mult, experientele in afara tarii contribuie la dezvoltarea unei gandiri originale, sofisticate, dar si a abilitatilor necesare avansarii in cariera.

Are puteri vindecatoare

Hai sa ne gandim practic! Exista in Romania o multime de statiuni balneoclimaterice care, dupa cum le spune si numele, au avantajul unui aer curat si a unor ape cu adevarat vindecatoare. Poate e mult spus faptul ca o excursie la Breaza sau la Caciulata ori la Praid iti va schimba viata, dar cu siguranta iti va oferi un plus de sanatate de care ai nevoie pentru a continua munca o buna perioada de timp.

Si cand te gandesti ca o excursie pe munte, spre exemplu, are efect calmant de lunga durata, e relaxanta si te ajuta sa dormi, sa te odihnesti, atunci e clar ca trebuie sa treci cat mai des pe lista de „to do” iesiri in afara orasului.

Iti poate scoate in cale ursitul

Am cunoscut cu ani in urma un cuplu care aniversa la vremea respectiva nu mai putin de 40 de ani de casnicie. Erau un adevarat model pentru ceilalti. Chiar daca erau trecuti de sase decenii de viata, din care patru traite impreuna, erau mereu veseli si dragastosi unul cu celalalt. Se cunoscusera intr-o excursie a UTC de la vremea respectiva, undeva prin Piatra Craiului. El pusese un pariu cu un prieten ca reuseste sa o cucereasca in cele trei zile cat dura iesirea la munte. Si a reusit! Iar pariul si excursia aceasta le-a schimbat viata in cel mai frumos mod cu putinta.

Asadar, o iesire de weekend cu grupul extins de prieteni, cu colegii de serviciu sau chiar intr-o excursie cu persoane necunoscute iti poate schimba radical viata pentru ca te poate ajuta sa iti gasesti tocmai persoana potrivita tie.

Platforma SentiCafe.ro. promoveaza o serie de iesiri in afara orasului foarte bine gandite atat pentru cei care formeaza deja un cuplu si care vor sa se relaxeze in compania altor persoane, cat si pentru cei care nu au un partener si isi doresc sa schimbe peisajul pentru doua-trei zile.

Hai pe Sentimente

Leave a Reply