Senticafe

Dragostea trece prin stomac. Cum poti sa cuceresti cu o mancare buna

By aprilie 27, 2016 No Comments

sc5_dragoste mancare O vorba din popor spune ca dragostea trece prin stomac. Cu alte cuvinte, nu poti iubi daca ti-e foame sau, mai frumos spus, cu o mancare buna ai toate sansele sa ajungi la inima cuiva ori sa o pastrezi pe cea castigata deja.

O echipa internationala de cercetatori a demonstrat ca intr-o relatie este important ca ambii parteneri sa fie satui, sa manance destul. Un nivel scazut de glucoza in sange ii face pe oameni sa fie mai agresivi, mai furiosi in relatia de cuplu. Asadar, dictonul despre care spuneam nu este un mit, ci este dovedit stiintific!

Masa, un moment bun de socializare

Adevarul este ca am ajuns azi sa mancam pe fuga, pe unde si cand apucam si nu ne mai intalnim cu familia si cu partenerul de viata. Masa in familie reprezinta momentul in care ne intalnim si avem ocazia sa interactionam, sa comunicam, sa ne impartasim sentimente si trairi, sa facem schimb de opinii. Mancarea este astfel un pretext de bunadispozitie, de momente importante in cuplu.

Mancarea sporeste atractia

Mancarea nu are doar rolul de a ne asigura nutrientii necesari pentru o viata sanatoasa, ci poate contribui la inchegarea unei relatii sentimentale sau la mentinerea flacarii aprinse, chiar si peste ani. Cum?

Gandeste-te la jocurile din bucatarie atunci cand pregatesti impreuna cu partenerul/a de viata cina. Cat de amuzant este sa va murdariti unul pe altul cu faina ori cat de placut este sarutul furat in treacat, in drum spre aragaz. Pot constitui condimentele perfecte pentru o noapte pasionala.

Mai departe, micul dejun servit la pat este o alta dovada de dragoste, iar omleta are o cu totul si cu totul alta savoare in acest context.

Un curs de gatit sau o sesiune de degustari care are ca tematica o bucatarie celebra poate oferi sansa descoperirii nu doar a unor gusturi noi, dar si a unor oameni care impartasesc aceleasi preferinte. Pentru ca mancarea continua sa apropie oamenii mai mult decat orice altceva. Trebuie doar sa stim cum sa profitam de timpul petrecut in jurul mancarii.

Platforma SentiCafe.ro iti ofera ocazia sa iei parte la o serie de evenimente in cadrul carora poti socializa, iti poti face prieteni noi, poti petrece momente minunate in compania unor oameni cu aceleasi preocupari cu ale tale.

Hai pe Sentimente

Leave a Reply