Senticafe

Eveniment Senticafe.ro in pasi de tango

By iulie 21, 2016 No Comments

comunicat senti Al doilea eveniment offline organizat de Sentimente.ro, in pasi de tango

  • toti participantii au apreciat momentul de tango
  • 90% dintre invitati au considerat intalnirea un succes
  • 70% au marturisit ca vor tine legatura cu cei pe care i-au intalnit la eveniment
  • SentiCafe.ro, platforma de evenimente a site-ului Sentimente.ro, continua seria activitatilor offline de socializare, dupa succesul inregistrat de prima activitate de acest fel, organizata in luna iunie!

De data aceasta, intalnirea dintre 40 de useri, alaturi de membrii echipei Sentimente.ro, s-a desfasurat in pasi de tango, iar invitatia la dans a fost lansata de Luana Ibacka si de Dragos Samoil (dansator profesionist specializat in tango argentinian si dans contemporan), cuplu atat pe ringul de dans, cat si in viata reala!

Evenimentele de socializare Senticafe.ro, menite sa le ofere membrilor Sentimente.ro intalniri de neuitat, in compania persoanelor care impartasesc aceleasi pasiuni si interese, incep sa devina o obisnuinta pentru utilizatorii celui mare site de dating din Romania, Sentimente.ro.

Am avut placerea de a revedea oameni care au fost prezenti la evenimentul anterior, lucru care nu face decat sa ne bucure! In viitor, ne dorim sa extindem comunitatea SentiCafe.ro”, a afirmat Flori Dragomir, co-fondatoarea site-ului de dating Sentimente.ro.

Ii felicit pe cei care au acceptat propunerea SentiCafe.ro si au iesit din casa, caci, oricat de multe discutii am avea in mediul online, niciodata nu ne vom putea apropia decat fizic”, a spus si Luana Ibacka, care, alaturi de Dragos Samoil, au oferit userilor o reprezentatie de tango, insotita de o invitatie la dans.

Tangoul, dincolo de perceptia ca este o miscare greu de realizat intre doi oameni, este, in primul rand, un limbaj. Initiativa SentiCafe.ro de aduna oameni impreuna este laudabila deoarece oamenilor le lipsesc conexiunile. Cu ajutorul dansului, domnii invata sa conduca, sa creeze conexiune, iar doamnele invata arta putin uitata a abandonarii, a simtirii, a rezonantei alaturi de un barbat”, a explicat Dragos Samoil.

Luana Ibacka a marturisit ca tango-ul este cel care a ajutat-o sa-si schimbe perceptia asupra vietii “Am facut foarte multe lucruri la viata mea, sunt specialist in comunicare, am o experienta de peste 20 ani in televiziune, am cunoscut mii de oameni… Eram un lider impecabil, aproape un barbat impecabil, dar uitasem sa fiu femeie. Ceea ce va doresc este ca, femei, sa deveniti followers (sa va lasati conduse de barbati), iar ca barbati – sa deveniti lideri”, a marturisit Luana Ibacka.

Participantii prezenti la cel de-al doilea eveniment SentiCafe.ro s-au lasat purtati de muzica, iar “rasplata” a fost o seara memorabila: “Mi-a placut ca am dansat, ca am socializat!”, “Foarte frumos! Chiar m am imprietenit atat cu doamne, cat si domni si am stabilit sa ne vedem la urmatoarea intalnire!”, “As mai participa daca mai organizati astfel de evenimente, intalnirile face to face sunt cele mai importante, se lamuresc mai multe lucruri”.


Despre Sentimente.ro

Sentimente.ro, cel mai mare site de dating din Romania, este lider pe piata de dating online inca de la lansarea din 2001. Astazi, 15 ani mai tarziu, Sentimente.ro continua sa revolutioneze felul in care oamenii se intalnesc, interactioneaza si se indragostesc.
Numarul utilizatorilor Sentimente.ro (in prezent aproape 1.400.000 de utilizatori inregistrati), care a urmat constant un trend ascendent si pozitionarea ca mediu de interactiune sigur au fost elementele de diferentiere fata de competitori si au asigurat prima pozitie in topul site-urilor de matrimoniale din Romania, conform trafic.ro.

Hai pe Sentimente

Leave a Reply