Senticafe

Omul bun il cunosti la drum lung. Hai cu noi in excursie ca sa intalnesti oameni frumosi!

By aprilie 27, 2016 No Comments

sc2_maramures Se spune ca daca vrei sa cunosti un om trebuie sa pleci cu el pe munte. Acolo ii vei afla reactiile si iti vei da seama daca e in stare sa se adapteze conditiilor vitrege. Ei bine, nu trebuie sa ajungi doar in varf de munte ca sa stii totul despre o persoana. Ii poti cunoaste valoarea si in excursii in locuri frumoase din tara.

 

 

 

 

Romania are multe de oferit locuitorilor sai si tuturor celor care sunt dispusi sa ii cunoasca frumusetea. Avem o tara bogata pe care trebuie sa o descoperim pas cu pas. Probabil ca ne numaram printre fericitii Planetei daca tinem cont de minunatiile naturale si de traditiile cu care am fost binecuvantati. Pentru ca putine sunt tarile care se pot lauda in acelasi timp cu iesire la mare, dar si cu o delta superba, cu un minunat defileu al unui fluviu si cu ape repezi sau piscuri inalte. Romania mai are inca plaje virgine, paduri salbatice sau depresiuni cu peisaje superbe. Si mai are un atu: oamenii care stiu sa pastreze aproape intacte traditiile mostenite din strabuni.

Vrei sa iti cunosti tara si in acelasi timp sa iti faci prieteni noi? Atunci trebuie sa vii in excursiile organizate de Senticafe.ro impreuna cu partenerii sai.

Maramuresul, la pas

Ai auzit probabil multe despre Maramures. Toti cei care au calcat pe aceste meleaguri au ramas placut impresionati. Pentru ca, dincolo de faptul ca este una dintre cele mai bine conservate zone din punct de vedere al traditiilor, Maramuresul ofera si locuri extraordinar de frumoase, de la impresionantele biserici din lemn, la frumoasa Vale a Vaserului. Un drum cu batrana mocanita sau o incursiune in celebrul Cimitir Vesel de la Sapanta sunt foarte tentante.

Incursiune in lumea cetatilor medievale

Romania are si o istorie bogata, care se cunoaste cel mai bine „pe viu”. Cetatile medievale din Transilvania pastreaza in zidurile lor intiparite povesti de viata care asteapta sa fie descoperite. Impreuna cu bisericile fortificate, sunt adevarate bijuterii care merita admirate. Dupa o incursiune in aceasta lume te vei intoarce acasa mai bogat spiritual, dar si cu o mai vasta perspectiva asupra istoriei nationale.

Evident ca poti porni de unul singur la pas prin aceste zone, dar ce farmec are daca nu ai cu cine schimba impresii? Evenimentele organizate de portalul senticafe.ro iti ofera ocazia sa iti faci prieteni noi! Iti achizitionezi bilet la una dintre excursiile propuse pe site si ai posibilitatea sa intalnesti persoane cu aceleasi preocupari ca si tine. Pentru ca aceste evenimente reprezinta o excelenta oportunitate de socializare si de a-ti face noi prieteni.

Hai pe Sentimente

Leave a Reply