Senticafe

Transformarea incepe cu tine! Modul in care poti capata mai multa incredere in tine

By august 12, 2016 No Comments

senticafe1 Sa te bucuri de propriul corp, indiferent de „defectele” lui, este una dintre temeliile pe care se cladeste starea de spirit pozitiva de lunga durata. Felul in care te percepi iti dicteaza si satisfactia personala si, implicit, succesul pe care il ai in relatia cu ceilalti si in cea de cuplu.

Este foarte important modul in care te vezi pe tine insuti. La urma urmei, tu esti cel care stabileste unitatea de masura, felul in care te apreciaza cei din jur. Cu cat te placi mai mult, cu atat transmiti asta si celor din jur. Un respect de sine mare presupune incredere in fortele proprii, capacitatea de a rezolva orice, oricand si, in general, senzatia ca poti muta si muntii din loc.

Vestea buna este ca exista metode care ne ajuta sa ne imbunataim considerabil nivelul respectului de sine. Cea mai importanta este cea legata de felul in care aratam. Stiai ca doar cateva kilograme in plus pe care le iei intr-un concediu, sa spunem, te pot izola de ceilalti? Totul vine pe fond psihic.

Irina are 27 de ani si a trait o astfel de experienta. „In urma unui tratament hormonal pe care am fost nevoita sa il fac m-am ingrasat 11 kilograme. 11! Practic, nu ma mai recunosteam. In nicio poza nu mai ieseam bine, aveam gusa, mi se parea ca bratele mele sunt uriase, ca prin fiecare bluza mi se vad colaceii de pe abdomen. Si am cazut in depresie. Aveam zile in sir in care nu ieseam din casa nici macar pana la magazinul din coltul blocului”, a povestit tanara.

Psihologii vorbesc despre puterea autosugestiei. In astfel de momente, creierul percepe lucrurile hiperbolizat si avem impresia ca situatia este mai neagra decat e in realitate. De aceea, e bine sa incepi prin a face o lista cu 30 de lucruri care iti plac la tine. Citeste-o zilnic si vei vedea ca te va ajuta mai mult decat crezi. Si asta pentru ca vei descoperi ca reprezinti mult mai mult decat ti-ai inchipuit.

Incepe apoi sa iti lucrezi corpul. Sa slabesti este greu. Sa iti mentii greutatea este si mai greu. Daca ingrasarea nu are o cauza externa, care tine de dereglari ale metabolismului ca urmare a unor afectiuni, atunci trebuie sa descoperi care sunt gandurile disfunctionale care stau la baza alimentatei excesive din prezent sau a lipsei de miscare. Odata eliminate toate acestea, poti incepe remodelarea corporala.

Exista programe de transformare corporala care se intind pe parcursul a catorva saptamani si care sunt menite sa te transforme in cea mai buna versiune posibila a ta! Cu ajutorul specialistilor, vei putea deveni acea persoana pe care ti-ar placea sa o intalnesti zi de zi: fericita, increzatoare in tine si cu o silueta frumoasa si armonioasa.

Si cu cat te vei simti mai bine in propria piele, cu atat vei descoperi ca ai mai mult succes in relatiile cu ceilalti. Iti vei depasi timiditatea si vei interactiona mult mai usor.

Te afli in cautarea unor astfel de programe de transformare corporala? Urmareste evenimentele propuse de platforma SentiCafe.ro si cu siguranta se va gasi un loc pentru tine intr-unul din aceste programe, adaptate stilului tau de viata.

Hai pe Sentimente

Leave a Reply